top of page
  • Radio Club

Η Marvel αλλάζει ριζικά την κατεύθυνση των μελλοντικών ταινιών των "Avengers"



Το 2023 για την Marvel ήταν σίγουρα μια από τις πιο δύσκολες χρονιές που έχει περάσει το κινηματογραφικό studio μέχρι τώρα, μιας και δέχεται απανωτά χτυπήματα. Από τον χαμηλό αριθμό εισιτηρίων που έκοψαν οι ταινίες και οι σειρές που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά, μέχρι το τελευταίο περιστατικό που της στέρησε τον "μεγάλο κακό" του Phase 5.


Πιο συγκεκριμένα, για όσους δεν το γνωρίζουν, ο κύριος κακός του MCU ήταν ο Kang the Conqueror, ο οποίος εμφανίστηκε αρχικά στη ταινία "Ant-Man and the Wasp: Quantumania και αναμενόταν να αναμετρηθεί με τους μελλοντικούς Avengers στη πέμπτη ταινία τους, η οποία ονομαζόταν "Avengers: The Kang Dynasty".


Ωστόσο, όλα αυτά ανατράπηκαν, καθώς ο ηθοποιός Jonathan Majors που ενσάρκωνε τον Kang κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες περί βιαιοπραγίας ενάντια στην πρώην σύντροφό του, Grace Jabbari και πιθανολογείται πως η ποινή που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει να είναι φυλάκιση έως και 1 έτος, όμως αυτή έχει προγραμματιστεί για να οριστεί και επίσημα στις 6 Φεβρουαρίου.


Έτσι, η Marvel Studios όχι μόνον ανακοίνωσε την απόλυσή του από το MCU, αλλά και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες του The Hollywood Reporter λέγεται πως η επερχόμενη ταινία Avengers τιτλοφορείται πλέον ως "Avengers 5", κάτι που κάνει όλο και πιο πιθανό να δούμε έναν άλλο νέο «κακό» στον ρόλο του Kang.


Ωστόσο, μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο το εάν η Marvel θα κάνει recast τον ρόλο του Kang the Conqueror, ώστε να επιλεγεί κάποιος άλλος ηθοποιός για να τον υποδυθεί, ή εάν θα αλλάξει τελείως την κατεύθυνση του σύμπαντος της Marvel.


Επίσης, σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε πως το studio είχε ανακοινώσει πριν από λίγες μέρες και την αλλαγή του σεναριογράφου της πέμπτης ταινίας των Avengers, με τον Michael Waldron (δημιουργού της σειράς Loki) να αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα μαζί με αυτά της έκτης ταινίας των Avengers που τιτλοφορείται ως "Avengers: Secret Wars".


Πάντως, η Marvel έχει αρκετό χρόνο για να αποφασίσει το τι θα κάνει, καθώς τόσο το "Avengers 5", όσο και το "Avengers: Secret Wars" έχουν προγραμματιστεί να κάνουν πρεμιέρα στις 1 Μαΐου του 2026 και 7 Μαίου του 2027 αντίστοιχα.


Οπότε, για να βοηθήσουμε το studio, πείτε μας ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε να γίνει πραγματικότητα.

0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page