top of page
  • Radio Club

Η Lucasfilm φέρνει ευχάριστα νέα για το κινηματοργραφικό και τηλεοπτικό μέλλον του σύμπαντος των Star Wars



Η Lucasfilm εντελώς από το πουθενά προχώρησε σε μια δημοσίευση ενός δελτίου τύπου για να μας ενημερώσει για τα σχέδια της που αφορούν τόσο το κινηματογραφικό όσο και το τηλεοπτικό σύμπαν των Star Wars.


Αρχικά, λοιπόν, το studio ανακοίνωσε πως ο Mandalorian και ο Grogu θα μεταφερθούν στις στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ομώνυμη ταινία τους, "The Mandalorian & Grogu", της οποίας την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Jon Favreau και αφήνοντας έτσι τα σενάρια για ακύρωση της τέταρτης σεζόν του "The Mandalorian", που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, να αυξάνονται.


Επίσης, έγινε γνωστό πως η παραγωγή του "The Mandalorian & Grogu" θα ξεκινήσει εντός του 2024, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και μια πρώτη εικόνα από την ταινία σε μορφή concept art, με τον Din Djarin και τον Grogu να διαφεύγουν από ένα διαστημόπλοιο που εκρήγνυται.


Ο Jon Favreau δήλωσε για τα παραπάνω νέα πως: «Μου άρεσε πάντα να αφηγούμαι ιστορίες που διαδραματίζονται στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο George Lucas. Η προοπτική του να φέρουμε τον Mandalorian και τον μαθητευόμενό του Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι άκρως συναρπαστική».


"Ο Jon Favreau και ο Dave Filoni εισήγαγαν στο Star Wars δύο νέους και αγαπημένους χαρακτήρες και αυτή η νέα ιστορία ταιριάζει απόλυτα στη μεγάλη οθόνη", πρόσθεσε η Kathleen Kennedy, πρόεδρος της Lucasfilm.


Παράλληλα, μέσα από το δελτίο τύπου η Lucasfilm αποκάλυψε πως το "The Mandalorian & Grogu" θα είναι η πρώτη ταινία από το σύμπαν των Star Wars που θα εμφανιστεί στους κινηματογράφους και θα την ακολουθήσουν οι ταινίες "Star Wars: New Jedi Order" της Sharmeen Obaid-Chinoy και "First Jedi" των James Mangold και Dave Filoni, ενώ καμία αναφορά δεν έγινε στην ταινία που λέγεται πως έχει στα σκαριά ο Taika Watiti.


Ακόμα, στο ίδιο δελτίο τύπου επιβεβαιώθηκε και η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς της "Ahsoka" που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus και στην παραγωγή θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Dave Filoni.


Οπότε, πείτε μας πως σας φαίνονται όλα τα παραπάνω νέα και εάν θα θέλατε να συνεχιστεί η ιστορία του "The Mandalorian" μετά την ταινία που ανακοινώθηκε.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page