top of page
  • Radio Club

Το πρώτο trailer της ταινίας "Argylle" κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστές τη Dua Lipa και τον Henry Cavill

Έγινε ενημέρωση: 17 Οκτ 2023



Πριν έναν χρόνο ανακοινώθηκε πως η Dua Lipa θα κάνει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην κατασκοπική ταινία τρόμου "Argylle", πλάι στον Henry Cavil και ένα all-star cast και τώρα έχουμε στα χέρια μας το πρώτο απολαύστικό trailer.


Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, λοιπόν, η ταινία "Argylle" θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο τη συγγραφέα Elly Conway (Bryce Dallas Howard) και τα best-seller μυθιστορήματά της που έχουν ως πρωταγωνιστή έναν κατάσκοπο ονόματι Argylle. Ωστόσο, χωρίς να το γνωρίζει οι ιστορίες της είναι βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα και έτσι αρχίζουν οι μπελάδες, μιας και μπαίνει στο στόχαστρο κάποιων επικίνδυνων δολοφόνων.


Όλα αυτά φυσικά τα βλέπουμε και στο πρώτο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε, στο οποίο όμως πρωταγωνιστής είναι η γάτα της συγγραφέας που ακόμα δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ρόλο θα παίξει στην ιστορία και επιπλέον την προσοχή μας τράβηξαν και κάποια πλάνα που είναι γυρισμένα στην Ελλάδα.


Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Matthew Vaughn, που είναι γνωστός για τις ταινίες του με τίτλο "Kingsman" και εκτός από τη Bryce Dallas Howard, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Henry Cavil, Dua Lipa, John Cena, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Ariana DeBose και τον Samuel L. Jackson.


Οπότε, σε αυτό το σημείο να πούμε πως το "Argylle" θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 2 Φεβρουαρίου του 2024 και αργότερα θα προβάλλεται μέσα από το Apple TV+ και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο μυστηριώδες, αλλά και γεμάτο δράση trailer.



0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page