top of page
  • Radio Club

Παλιοί και νέοι Ghostbusters επιστρέφουν σε μια "παγωμένη αυτοκρατορία"



Πριν από δύο χρόνια μια νέα γενιά Ghostbusters έκανε την εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη για να δώσει συνέχεια στην ιστορία που είδαμε στις αρχικές ταινίες των '80s και τώρα ήρθε η στιγμή που θα τη δούμε να ενώνει τις δυνάμεις της με τους παλιούς καλούς κυνηγούς φαντασμάτων, μιας και μια νέα απειλή εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη.


Η ταινία, λοιπόν, με τίτλο "Frozen Empire" είναι η νέα προσθήκη στο σύμπαν των "Ghostbusters", όπως επίσης και το sequel της ταινίας "Afterlife" που κυκλοφόρησε το 2021 και έδωσε μια νέα ελπιδοφόρα πνοή στο franchise.


Η πλοκή της ταινίας αναφέρει πως η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα, στον χαρακτηριστικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης, για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο ώστε να 'απογειώσουν' την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων. Όταν, όμως, βρίσκουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει μια διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters συνεργάζονται για να προστατέψουν την πόλη τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη "Εποχή του Πάγου".


Αυτό ακριβώς βλέπουμε και στο πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε με τους κατοίκους της Νέας Υόρκης να τρέχουν για μια ακόμα φορά πανικόβλητοι, μιας και ένα νέο φάντασμα εμφανίζεται, το οποίο είναι έτοιμο να μας παγώσει το αίμα, όμως εμείς πλέον ξέρουμε ποιον να καλέσουμε και αυτή τη φορά φαίνεται πως θα έρθουν δύο γενιές να μας σώσουν.


Στο cast του "Ghostbusters: Frozen Empire" θα δούμε τους Finn Wolfhard, Carrie Coon, Paul Rudd και McKenna Grace, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν οι Bill Murray, Dan Aykroyd και Ernie Hudson από τις πρώτες ταινίες. Πλάι τους θα δούμε τους Celeste O'Connor, Annie Potts, William Atherton, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster και Emily Alyn Lind.


Σκηνοθέτης είναι ο Gil Kenan, ο οποίος έγραψε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας. Ο Jason Reitman, που σκηνοθέτησε το "Ghostbusters: Afterlife" βοήθησε στο σενάριο και είναι παραγωγός μαζί με τον Jason Blumenfeld.


Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου του 2024 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser trailer που κυκλοφόρησε.



0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page