top of page
  • Radio Club

H Google ανακοίνωσε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις που έγιναν το 2021 παγκοσμίως



Στο τέλος της κάθε χρονιάς η Google δίνει στο φως της δημοσιότητας τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις που έγιναν με το "Year In Search", δημιουργώντας έτσι ένα πορτρέτο με το τι απασχόλησε περισσότερο τον κόσμο παγκοσμίως.


Φέτος, στο επίκεντρο των αναζητήσεων διεθνώς βρέθηκε η αναζήτηση "Australia vs India" με τα "India vs England", "IPL", "NBA" και "Euro 2021" να ακολουθούν.


Από την άλλη πλευρά, στις αναζητήσεις σχετικά με την επικαιρότητα βρέθηκε πρώτη η λέξη "Αφγανιστάν" για τα επεισόδια με τους Ταλιμπάν και αμέσως μετά ακολούθησαν τα "AMC Stock", "COVID Vaccine", "Dodgecoin" και "GME Stock".


Η λίστα με τα πρόσωπα που αναζητήθηκαν περισσότερο το 2021 περιλαμβάνει στην πρώτη θέση τον Alek Baldwin, στην δεύτερη τον Kyle Rittenhouse, στην τρίτη τον Christian Eriksen, στην τέταρτη τον Tiger Woods και στην πέμπτη την Simone Biles.


Τώρα όσον αφορά τους ηθοποιούς που αναζητήθηκαν περισσότερο το 2021 πρώτος στην λίστα είναι ο Ben Affleck, δεύτερος ο Pete Davidson και την πεντάδα ολοκληρώνουν οι Aryan Khan, Gina Carano και Armie Hammer.


Στις κορυφαίες αναζητήσεις σχετικά με ταινίες που προβλήθηκαν φέτος βρέθηκαν οι ταινίες "Eternals", "Black Widow", "Dune", "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" και "Red Notice".


Ακόμα, οι σειρές που αναζητήθηκαν περισσότερο το 2021 παγκοσμίως ήταν φυσικά το "Squid Game", " Bridgerton", " WandaVision", "Cobra Kai" και "Loki".


Το τραγούδι που απέσπασε τις περισσότερες αναζητήσεις ήταν το "Driver’s License" της Olivia Rodrigo, με τα "MONTERO (Call Me by Your Name)" και "INDUSTRY BABY" του Lil Nas X, "Fancy Like" του Walker Hayes και "MAPA" των SB19 να ακολουθούν.


Οι περισσότερες αναζητήσεις σχετικά με τους αθλητές έγιναν για τον Christian Eriksen και την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν οι Tiger Woods, Simone Biles, Emma Raducanu και Henry Ruggs III.


Ωστόσο, οι αθλητικές ομάδες που αναζητήθηκαν περισσότερο ήταν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Paris Saint - Germain F.C, Μπαρτσελόνα και Σοσιεντάντε Εσπορτίβα Παλμέιρας.


Επίσης, στα παιχνίδια που αναζητήθηκαν περισσότερο στην πλατφόρμα την πρωτιά είχε το "PopCat", με το "FIFA 22" να βρίσκεται δεύτερο και τα "Battlefield 2042", "Monster Hunter Rise" και "Resident Evil Village" να ακολουθούν.


Τα πιο διάσημα φαγητά που αναζητήθηκαν φέτος στο Google ήταν τα Birria Tacos, το Nasi goreng από τη νοτιοανατολική Ασία, τα μακαρόνια με φέτα που έγιναν viral στο TikTok γύρω στα μέσα του χρόνου, ο δίσκος Charcuterie και το ιαπωνικό πιάτο Shōgayaki.


Τέλος, στους ανθρώπους που δεν είναι πλέον εν ζωή αναζητήθηκαν περισσότερο ο ράπερ DMX, η Gabby Petito που η διερεύνηση του θανάτου της απασχόλησε πολύ έντονα τις αμερικάνικες αρχές, η τραγουδίστρια Μαρίλια Μεντόντσα, ο Πρίγκιπας Φίλιππος και ο Brian Laundrie.


Οπότε αφού ξέρουμε τι αναζητήθηκε περισσότερο στο internet το 2021, πείτε μας ποια είναι η δική σας κορυφαία αναζήτηση για φέτος. Εμάς πάντως θα είχε να κάνει σίγουρα κάτι με την μουσική…



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page