top of page
  • Radio Club

Η Shakira γίνεται άγαλμα 6 μέτρων στην Κολομβία



Με το που ξεκίνησε η χρονιά μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Shakira και τους θαυμαστές της στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κολομβία, μιας και φτιάχτηκε ένα χάλκινο άγαλμα 6 μέτρων προς τιμήν της.


Πιο συγκεκριμένα, όλα αυτά έγιναν στην πόλη της Μπαρανκίγια, τη γενέτειρα της Shakira, όπου ο καλλιτέχνης Yino Márques δημιούργησε ένα άγαλμα που αναπαριστά την κολομβιανή σταρ σε μία από τις πιο δημοφιλής χορευτικές κινήσεις της, δηλαδή αυτή από το τραγούδι του "Hips Don't Lie" που κυκλοφόρησε το 2005.


Ακόμα, μαζί με το άγαλμα υπάρχει και μια επιγραφή που εξυμνεί την Shakira και σε αυτή αναγράφεται: «Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο, μια φωνή που συγκινεί τις μάζες και ξυπόλητα πόδια που βαδίζουν για το καλό της παιδικής ηλικίας και της ανθρωπότητας»


Μάλιστα, η Shakira για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της μοιράστηκε μαζί μας στα social media μερικά στιγμιότυπα από την αποκάλυψη του αγάλματος και με τους γονείς, William Mebarak Chadid και Nidia Ripoll Torrado, να ποζάρουν περήφανοι μπροστά από τη γιγαντιαία, χρυσή κόρη τους.

Στη λεζάντα των δημοσιεύσεων η Shakira έγραψε πως: «Με κάνει χαρούμενη να το μοιράζομαι αυτό με τους γονείς μου και ειδικά με τη μητέρα μου στα γενέθλιά της».


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε και εσείς το άγαλμα της Shakira και μήπως είναι αυτή η αφορμή για να κλείσουμε εισιτήρια για ένα ταξίδι στην Κολομβία;



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page