top of page
  • Radio Club

Το Twitter αποκτά και επίσημα αντίπαλο από το "στρατόπεδο" του Instagram



Την ώρα που το Twitter σαμποτάρει τον εαυτό του ανακοινώνοντας πως θα υπάρχει ένας προσωρινός περιορισμός στις δημοσιεύσεις που θα μπορεί να δει ο κάθε χρήστης, το Instagram άρπαξε την ευκαιρία και ανακοίνωσε πως η νέα του εφαρμογή είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει.


Ο λόγος γίνεται, λοιπόν, για το Threads που σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα θα γίνει ο κύριως αντίπαλος του Twitter, καθώς θα είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που θα βασίζεται στο γραπτό κείμενο και θα υιοθετήσει ένα παρόμοιο deisgn, με την μόνη διαφορά πως θα είναι λίγο περισσότερο μινιμαλιστικό.


«Το Threads είναι ο τόπος όπου οι κοινότητες συναντιούνται για να συζητήσουν τα πάντα, από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα μέχρι το τι θα είναι trending αύριο. Ό,τι κι αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ακολουθήσετε και να συνδεθείτε απευθείας με τους αγαπημένους σας δημιουργούς και άλλους που αγαπούν τα ίδια πράγματα - ή να δημιουργήσετε ένα δικό σας πιστό κοινό για να μοιραστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τη δημιουργικότητά σας με τον κόσμο», αναφέρει η επίσημη περιγραφή της εφαρμογής.


Ακόμα, οι δημιουργοί του Threads έκαναν γνωστό πως για να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό θα χρειαστούμε μόνο το όνομα χρήστη μας στο Instagram και έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε αυτούς που ακολουθούμε αμέσως μόλις ενταχθούν στην πλατφόρμα.


Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Meta και ο Mark Zuckerberg προσπαθούν να αντιγράψουν τα χαρακτηριστικά μιας πετυχημένης εφαρμοφής, καθώς τόσο τα Stories όσο και τα Reels είναι ευρέως γνωστό πως είναι εμπνευσμένα από το Snapchat και από το TikTok αντίστοιχα.


Οπότε, τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε να δούμε ποιος θα επικρατήσει από αυτή την αιώνια κόντρα μεταξύ Twitter και Facebook, μιας και αναμένεται να κορυφωθεί με το λανσάρισμα του Threads που θα γίνει αυτή την Πέμπτη (06/06) σε πάνω από 100 χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, πλην όμως της Ευρωπαικής Ένωσης, λόγω των αυστηρών κανόνων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.


Ωστόσο, εάν γινόταν αύριο το Threads διαθέσιμο στη χώρα μας και εάν είστε χρήστες του Tiwtter, θα παίρνατε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσετε μόνιμα στη νέα εφαρμογή του Instagram;





0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page