top of page
  • Radio Club

Η Disney έχει στα σκαριά το reunion των "Μάγων του Waverley Place"



Η Disney μόλις αποκάλυψε κάτι για το οποίο δεν ήμασταν καθόλου προετοιμασμένοι να ακούσουμε, καθώς κανείς δεν μας είχε προειδοποιήσει πως μια από τις πιο αγαπημένες μας σειρές των παιδικών μας χρόνων θα επιστρέψει με συνέχεια.


Ο λόγος γίνεται, λοιπόν, για την τηλεοπτική σειρά "Wizards Of Waverly Place", η οποία σύμφωνα με μια δημοσίευση που έγινε μέσα από τον λογαριασμό του Disney Channel στα social media, έλαβε το πράσινο φως για την δημιουργία ενός πιλοτικού επεισοδίου που θα δίνει συνέχεια στα γεγονότα της σειράς που έριξε αυλαία πριν από 12 χρόνια.


Μάλιστα, σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι και αυτή την ώρα, η Selena Gomez και ο David Henrie που ενσάρκωναν τους Alex και Justin Russo αντίστοιχα, θα επιστρέψουν και για να ενσαρκώσουν τους ρόλους που εκτόξευσαν την καριέρα τους, αλλά και για να τελέσουν χρέη εκτελεστικών παραγωγών μαζί με τους Gary Marsh και Andy Fickman. Σεναριογράφοι θα είναι οι Jed Elinoff και Scott Thomas.


Επιπλέον, έγινε γνωστή και η πλοκή του sequel, η οποία αναφέρει πως τα γεγονότα ξεκινούν αμέσως μετά από ένα μυστηριώδες ατύχημα στη WizTech και με έναν ενήλικα πλέον Justin Russo να έχει αφήσει πίσω του τις μαγικές δυνάμεις και να έχει προτιμήσει να ζει μια απλή, θνητή ζωή με τη σύζυγό του και τους δυο γιους τους.


Ωστόσο, όλα ανατρέπονται όταν μια νεαρή και δυνατή μάγισσα, ονόματι Billie (Janice LeAnn Brown) εμφανίζεται στην πόρτα του και του ζητά να την εκπαιδεύσει. Έτσι, ο Justin πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του για να σώσει για μια ακόμα φορά τον Κόσμο των Μάγων.


Φυσικά, εκτός από τους θαυμαστές της σειράς, τον ενθουσιασμό τους για το sequel μοιράστηκαν και οι δυο πρωταγωνιστές, με τη Selena Gomez να δημοσιεύει ένα story στο Instagram που έλεγε "we're back" και περιείχε μια φωτογραφία μαζί με τον τηλεοπτικό της αδερφό να κάθονται στο σαλόνι του σπιτιού της οικογένειας Russo.


Από την άλλη πλευρά, ο David Henrie σχολίασε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το Disney Channel, γράφοντας: «Ετοιμαστείτε για τους Russo να γίνουν ξανά μέρος της οικογένειάς σας, αλλά μεγαλώσαμε! 2024, η χρονιά που η μαγεία επιστρέφει».


Εμείς πάντως αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι είμαστε λίγο παραπάνω από έτοιμοι και πείτε μας και εσείς εάν θα θέλατε να δείτε το sequel του "Wizards of Waverly Place";





0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page