top of page
  • Radio Club

Οι γυναίκες-αράχνες της Marvel κάνουν το νεμπούτο τους μέσα από το trailer της "Madame Web"



To Spider-Verse της Sony Pictures σε συνεργασία με τη Marvel μεγαλώνει και οι άνθρωποι-αράχνη γίνονται γένους θηλυκού, μιας και η επόμενη σουπερηρωική ιστορία που θα δούμε να ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη θα είναι αυτή της "Madame Web".


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα η ομώνυμη ταινία της "Madame Web" θα είναι θρίλερ και σε αυτό θα δούμε την αυτόνομη ιστορία προέλευσης μιας από τις πιο αινιγματικές ηρωίδες των εκδόσεων Marvel.


Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρεθεί η Dakota Johnson που θα ενσαρκώσει τη Cassandra Webb, μια τραυματιοφορέα στο Μανχάταν που έχει διορατικές ικανότητες και βλέπει οράματα που σχετίζονται με τρεις άλλες, άγνωστες για αυτήν κοπέλες. Έτσι, αναγκασμένη να βρει αυτές τις τρεις κοπέλες που προορίζονται να αποκτήσουν πανίσχυρες αραχνοικανότητες, ξεκινά μια περιπέτεια μέσα από την οποία θα αντιμετωπίσει τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της μαζί με έναν θανατηφόρο νέο κακό.


Αυτές οι τρεις κοπέλες είναι η Sydney Sweeney που θα ενσαρκώσει τη Julia Carpenter/ Spider-Woman, η Isabela Merced που θα τη δούμε ως Anya Corazon/Spider-Girl και η Celeste O'Connor που θα παίξει επίσης μια εκδοχή της Spider-Woman, ενώ ο μεγάλος κακός της ταινίας θα είναι ένας μαύρος Spider-Man ονόματι Ezekiel Sims που θα τον υποδυθεί ο Tahar Rahim.


Ακόμα, το cast της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Emma Roberts και Adam Scott ως Ben Parker και Mary Jane Parker και τους Mike Epps και Zosia Mamet σε άγνωστους ακόμα ρόλους. Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η S. J. Clarkson, η οποία έγραψε το σενάριο μαζί με την Claire Parker.


Αν και στο trailer που κυκλοφόρησε δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, η Sony είχε ανακοινώσει πως είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2024 και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το τι μας περιμένει.




0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page