top of page
  • Radio Club

Τα "Mean Girls" επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με reboot και με το πρώτο trailer να κυκλοφορεί



Μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες των '00s που έκανε πρεμιέρα πριν από σχεδόν 20 χρόνια, απέκτησε reboot και έρχεται με έναν πιο σύγχρονο αέρα στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο.


Ο λόγος γίνεται για την ταινία "Mean Girls", η οποία αν και θα έχει το παλιό καλό σενάριο της ταινίας του 2004 που ήταν βασισμένο στο βιβλίο της Rosalind Wiseman, "Queen Bees and Wannabes" (2002), θα τη δούμε με νέο cast, μια πιο σύγχρονη ματιά, όπως επίσης και σε μορφή μιούζικαλ.


Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, να σας θυμίσουμε πως η ταινία περιστρέφεται γύρω από μία νέα μαθήτρια ονόματι Cady Heron (Angourie Rice) που μετακόμισε από την Αφρική στα προάστια του Ιλινόις και καλωσορίζεται από την ελίτ ομάδα δημοφιλών κοριτσιών "The Plastics" με αρχηγό την Regina (Reneé Rapp) και τα τσιράκια της Gretchen (Bebe Wood) και Karen (Avantika).


Όταν η Cady κάνει το μεγάλο λάθος να ερωτευτεί τον πρώην φίλο της Regina, τον Aaron Samuels (Christopher Briney) βρίσκεται στο στόχαστρο της Regina. Καθώς η Cady σχεδιάζει να καταστρέψει το κορυφαίο αρπακτικό της ομάδας με τη βοήθεια των φίλων της Janis (Auli'i Cravalho) και Damian (Jaquel Spivey) πρέπει να μάθει πώς να μείνει πιστή στον εαυτό της, ενώ περιηγείται στην πιο απαίσια ζούγκλα από όλες. Το λύκειο "North Shore".


Μαζί με τους παραπάνω, στο cast της ταινίας θα δούμε επίσης τους Jenna Fischer ως Ms. Heron, Busy Philipps ως Mrs. George, Connor Ratliff ως Mr. Rapp και Jon Hamm ως Coach Carr, ενώ οι Tina Fey και Tim Meadows θα επαναλάβουν τους ρόλους των Ms. Norbury και Principal Duvall αντίστοιχα. Επιπλέον, η Ashley Park, που ενσάρκωνε την Gretchen στο μιούζικαλ του Broadway, θα κάνει cameo ως μια καθηγήτρια γαλλικών.


Τα σκηνοθετικά ηνία έχουν αναλάβει οι Arturo Perez Jr. και Samantha Jayne, ενώ το σενάριο έχει γράψει η Tina Fey.


Οπότε, σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε πως το "Mean Girls" θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Ιανουαρίου και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε και πείτε μας πως σας φαίνεται αυτή η νέα σκοπιά της ταινίας.




0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page