top of page
  • Radio Club

Η Melissa Barrera και η Jenna Ortega δεν θα επιστρέψουν για την έβδομη ταινία "Scream"



Μέσα σε μία μέρα το cast της έβδομης ταινίας του "Scream" αποδεκατίστηκε για τους λάθος λόγους, καθώς έγινε γνωστό πως οι δυο πρωταγωνίστριες των ταινιών του franchise δεν επιστρέψουν στο επερχόμενο νέο κεφάλαιο που ετοιμάζεται από την Spyglass και την Paramount Pictures.


Ο λόγος γίνεται, λοιπόν, για την Melissa Barrera και την Jenna Ortega που ενσάρκωναν τις αδερφές Sam και Tara Carpenter στο reboot του "Scream" που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το 2022 και όπως τις γνωρίσαμε μαζί, έτσι και θα τις αποχαιρετήσουμε, καθώς η καθεμία αποχώρησε για τον δικό της λόγο.


Αρχικά, όλα ξεκίνησαν την Τρίτη, όταν και έγινε γνωστό πως το studio παραγωγής του "Scream" απέλυσε την Melissa Barrera, λόγω μιας σειράς δημοσιεύσεων που έκανε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media για την Ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση και πιο συγκεκριμένα είχε δημοσιεύσει μια σειρά από βίντεο για το θέμα, όπως επίσης και ένα κείμενο μέσα από το οποίο κατήγγειλε τα ΜΜΕ των ΗΠΑ για μονοδιάστατη απόδοση των γεγονότων υπέρ του Ισραήλ.


Φυσικά, αυτή η κατηγορία οδήγησε σε ένα μεγάλο κύμα αντιδράσεων από τους fans, όπως επίσης και στην επίσημη ανακοίνωση της Spyglass, η οποία αναφέρει πως: «Η θέση της Spyglass είναι απερίφραστα σαφής: Έχουμε μηδενική ανοχή στον αντισημιτισμό ή την υποκίνηση μίσους σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων ψευδών αναφορών σε γενοκτονία, εθνοκάθαρση, διαστρέβλωση του Ολοκαυτώματος ή οτιδήποτε άλλο που ξεπερνά κατάφωρα τα όρια στη ρητορική μίσους».


Στη συνέχεια, η Melissa Barrera απάντησε και αυτή με μία ακόμα δημοσίευση που έκανε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, λέγοντας πως: «Πρώτα απ' όλα καταδικάζω τον αντισημιτισμό και την Ισλαμοφοβία. Καταδικάζω το μίσος και την προκατάληψη κάθε είδους, εναντίον οποιασδήποτε ομάδας ανθρώπων».


«Ως Λατίνα, περήφανη Μεξικάνα, αισθάνομαι την ευθύνη του να έχω μια πλατφόρμα που μου επιτρέπει το προνόμιο να ακούγομαι, και ως εκ τούτου προσπάθησα να τη χρησιμοποιήσω για να ευαισθητοποιήσω για θέματα που με ενδιαφέρουν και να προσφέρω τη φωνή μου σε όσους έχουν ανάγκη», συνέχισε.


«Κάθε άνθρωπος σε αυτή τη γη - ανεξάρτητα από τη θρησκεία, τη φυλή, την εθνικότητα, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την κοινωνικοοικονομική κατάσταση - αξίζει ίσα ανθρώπινα δικαιώματα, αξιοπρέπεια και, φυσικά, ελευθερία. Πιστεύω πως μια ομάδα ανθρώπων δεν είναι η αρχηγία της και πως κανένα σώμα κυβέρνησης δεν θα πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής», τόνισε.


«Προσεύχομαι μέρα και νύχτα για να μην υπάρχουν άλλοι θάνατοι, για να μην υπάρχει άλλη βία και για ειρηνική συνύπαρξη. Θα συνεχίσω να μιλάω για εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την ειρήνη και την ασφάλεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία», ολοκλήρωσε.


Παράλληλα, και ο σκηνοθέτης των ταινιών "Scream", Christopher Landon, πήρε θέση για το συμβάν μέσα από το Twitter, λέγοντας πως: «Όλα είναι χάλια. Σταματήστε να φωνάζετε. Δεν ήταν αυτή δική μου απόφασή».


Από την άλλη πλευρά, η Jenna Ortega δεν μπλέχτηκε στο όλο θέμα και ανακοινώθηκε πως η ηθοποιός αποχώρησε λόγω του ότι είναι πολύ απασχολημένη με τα γυρίσματα της σειράς "Wednesday" για λογαριασμό του Netflix, ενώ λέγεται ότι συζητούσε την αποχώρησή της πριν την έναρξη των απεργιών στο Hollywood.


Τώρα το κατά πόσο έχουν σχέση οι δύο αποχωρήσεις δεν το γνωρίζουμε, πάντως κάποιες φήμες λένε πως η παραγωγή έχει ξεκινήσει ήδη να ψάχνει για τους αντικαταστάτες των δύο ηθοποιών, με το επικρατέστερο σενάριο να λέει πως η Neve Campbell θα επιστρέψει και στο cast θα προστεθεί ο Patrick Dempsey.


Πως σας φαίνεται αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη;



0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page