top of page
  • Radio Club

Η Ahsoka προετοιμάζεται για την επιστροφή του Thrawn και μόλις απέκτησε επίσημο trailer



Ο Αύγουστος πλησιάζει και η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Disney+ από το σύμπαν των Star Wars με κεντρικό ήρωα την Ahsoka ετοιμάζεται για την μεγάλη της πρεμιέρα, με αποτέλεσμα η Lucasfilm να δίνει στο φως της δημοσιότητας το επίσημο trailer της σειράς.


Για την ιστορία, η σειρά "Ahsoka" αποτελεί το sequel της σειράς "Star Wars: Rebels" και αναμένεται να δούμε την ολοκλήρωση των περιπετειών της, κομμάτια των οποίων είδαμε στις σειρές "The Mandalorian" και "The Book of Boba Fett".


Στόχος αυτών των περιπετειών είναι η αναζήτηση του χαμένου Jedia Ezra Bridger παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από την εξαφάνισή του στο φινάλε του "Star Wars: Rebels". Ωστόσο, όπως βλέπουμε μέσα από το trailer σε αυτό το ταξίδι δεν θα είναι μόνη της, καθώς θα έχει στο πλάι της τους Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) και Chopper, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και μια cameo εμφάνιση του Anakin Skywalker (Hayden Christensen), ο οποίος θα έρθει σε επαφή με την Ahsoka μέσω της Δύναμης.


Βέβαια, αυτό το εγχείρημα δεν θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και θα έρθει αντιμέτωπη με παλιούς και νέους εχθρούς, όπως τον Baylan Skoll, μερικούς Inquisitors, αλλά και τον Grand Admiral Thrawn (Ray Stevenson), ο οποίος σχεδιάζει να επαναφέρει τη δύναμη της Αυτοκρατορίας.


Εκτός από όλους τους παραπάνω, στο cast της σειράς αναμένεται να δούμε τους Forest Whitaker ως Saw Gerrera, η Ming-Na Wen ως Fennec Shand, ο Temuera Morrison ως Boba Fett και άλλοι. Το σενάριο είναι γραμμένο από τους Dave Filoni, Jon Favreau και Matt Michnovetz.


Το σενάριο και την σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Dave Filoni, ενώ συνσεναριογράφοι είναι οι Jon Favreau και Matt Michnovetz.


Η σειρά "Ahsoka" έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου 2023 στο Disney+ και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer που περιμέναμε με ανυπομονησία εδώ και καιρό.



0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page