top of page
  • Radio Club

Το Netflix ετοιμάζει μια ακόμα "Τέλεια Ληστεία" και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer



Μπορεί το "La Casa de Papel" να έριξε αυλαία το 2021, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε και περισσότερες ιστορίες από τους χαρακτήρες που αγαπήθηκαν περισσότερο, με αποτέλεσμα η πρώτη spin-off σειρά να είναι γεγονός και να έχει αποκτήσει πλέον επίσημο trailer.


Ο λόγος γίνεται, λοιπόν, για τη σειρά "Berlin" στην οποία θα δούμε τον Pedro Alonso να επιστρέφει στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο για να μας εξιστορήσει τα γεγονότα που προηγήθηκαν αυτά της αρχικής σειράς "La Casa de Papel" και πιο συγκεκριμένα θα μεταφερθούμε στην "ένδοξη εποχή" του.


Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει πως σε αυτή θα δούμε τη διοργάνωση μιας από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες που έχει κάνει ο Berlin έως τώρα, η οποία λαμβάνει χώρα στο Παρίσι και στόχος της είναι η κλοπή κοσμημάτων αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ.


Φυσικά, όλα αυτά δεν θα τα πετύχει μόνος του, καθώς πλάι του θα έχει μια δαιμόνια συμμορία που αποτελείται από τους Michelle Jenner στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, Tristán Ulloa ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", Begoña Vargas ως την ασταθής "Cameron", Julio Peña Fernández ως τον αφοσιωμένο "Roi" και Joel Sánchez ως "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση.


Το "Berlin" θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Δεκεμβρίου στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε.



0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page