top of page
  • Radio Club

Το Apple Music ανακήρυξε τον Bad Bunny ως Καλλιτέχνη της Χρονιάς για το 2022



Κάθε χρόνο το Apple Music διοργανώνει τα δικά του μουσικά βραβεία για να τιμήσει τους καλλιτέχνες που άφησαν εποχή με τις κυκλοφορίες τους και φέτος το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ήδη από τα μέσα της χρονιάς.


Σύμφωνα με το Apple Music, λοιπόν, Καλλιτέχνης της Χρονιάς για το 2022 είναι ο Bad Bunny, καθώς τον Μάιο κυκλοφόρησε το έκτο ολοκληρωμένο album του "Un Verano Si Ti" και από τότε έχει σημειώσει τα περισσότερα streams από κάθε άλλο latin album που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.


Ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος της Apple για το Apple Music και το Beats, δήλωσε πως: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα επιτεύγματα του Bad Bunny, του οποίου η επιρροή σε κάθε γωνιά της κουλτούρας δεν θα μπορούσε να αγνοηθεί το 2022».


«Ήταν εκπληκτικό να βλέπουμε τον Bad Bunny να εξελίσσεται από καλλιτέχνη του Apple Music Up Next το 2018 στον Καλλιτέχνη της Χρονιάς μας φέτος. Τον συγχαίρουμε για αυτή τη χρονιά που έσπασε ρεκόρ και που συνεχίζει να μεταφέρει τη latin μουσική σε ένα τεράστιο παγκόσμιο ακροατήριο», πρόσθεσε.


Από την άλλη πλευρά, ο Bad Bunny δήλωσε στο Apple Music πως: «Όταν ξεκίνησα, δεν είχα μια παγκόσμια βάση θαυμαστών. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω καταφέρει και όλα όσα έχω βιώσει. Το κίνημα της latin μουσικής έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ. Ποτέ δεν θα έπαιρνα τα εύσημα ή δεν θα έλεγα: "Αυτό οφείλεται σε εμένα". Όχι, οφείλεται σε όλους μας. Σε μια ολόκληρη γενιά. Η ενέργεια και η παρουσία μας είναι πάντα αισθητές».


Παρακάτω, μπορείτε να απολαύσετε το video που δημιούργησε ο Bad Bunny και το Apple Music για εμάς.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page