top of page
  • Radio Club

Ο Kygo συνεργάζεται με την Ava Max στο remake του “Whenever Wherever” της Shakira



Το "Whenever, Wherever" της Shakira αν και κυκλοφόρησε το 2001, παραμένει μέχρι και σήμερα μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κολομβιανής καλλιτέχνιδας και τώρα ο Kygo ένωσε τις δυνάμεις του με την Ava Max για να του δώσει μια νέα πνοή.


Η ανανεωμένη αυτή εκδοχή, λοιπόν, έχει τον τίτλο "Whatever" με τον Kygo να μετατρέπει τον ρυθμό του "Whenever, Wherever" της Shakira, σε μια τροπική EDM επιτυχία και την Ava Max να τραγουδάει για μια σχέση που από την αρχή φαινόταν πως θα έχει άδοξο τέλος, με αποτέλεσμα να μην την ενδιαφέρει καθόλου.


Μάλιστα, ο Kygo σε μια από τις αναρτήσεις που έκανε για την προώθηση του τραγουδιού στο Instagram, έγραψε πως «αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά» τραγούδια που θα κυκλοφορήσει φέτος και πως η επιθυμία των θαυμαστών του για την επιστροφή του στους ρυθμούς των τραγουδιών που είχε κυκλοφορήσει στις αρχές της καριέρας του, θα γίνει πραγματικότητα.


Οπότε, μέχρι να μάθουμε περισσότερα για τα επόμενα βήματα του Kygo, παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το "Whatever" και να δείτε το music video που το συνοδεύει.


Εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε;



0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page