top of page
  • Radio Club

Η Ariana Grande ανακοινώνει και επίσημα την κυκλοφορία του έβδομου studio album της



Μετά την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του πρώτου single της Ariana Grande μετά από τρία χρόνια απουσίας, που έγινε την περασμένη εβδομάδα και είχε τον τίτλο "yes, and?", η καλλιτέχνιδα ανακοίνωσε αυτό που όλοι ήθελαν να μάθουν...


Φυσικά, ο λόγος γίνεται για την κυκλοφορία του έβδομου ολοκληρωμένου της album που θα έχει τον τίτλο "eternal sunshine", όπως άλλωστε προανήγγειλε και μέσα από το music video του " yes, and?", θα περιέχει 13 τραγούδια και θα κυκλοφορήσεις στις 8 Μαρτίου, δηλαδή την Ημέρα της Γυναίκας.


Τα νέα έγιναν γνωστά μέσα από μια ανάρτηση της Ariana Grande στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η οποία εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας του album, περιείχε τρεις φωτογραφίες, οι οποίες μάλλον είναι τα πιθανά εξώφυλλα του album.


Επιπλέον, σύμφωνα με κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του album, ο τίτλος του είναι μάλλον μια έμμεση αναφορά στην ταινία "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" που κυκλοφόρησε το 2004 και πρωταγωνιστούν ο Jim Carrey με την Kate Winslet, οι οποίοι θέλουν να ξεερωτευτούν ο ένας τον άλλο πάση θυσίας.


Για όσους δεν το γνωρίζουν η Ariana Grande είναι μεγάλη θαυμάστρια του Jim Carrey και μάλιστα είχε την τιμή να παίξει πλάι του κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Kidding", με αποτέλεσμα οι εν λόγω φήμες να γίνονται όλο και πιο πιθανές.


Οπότε, μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το "eternal sushine" παρακάτω μπορείτε να ακούσετε για μια ακόμα φορά τον προπομπό του album που είναι το "yes, and?" και πείτε μας πως σας φαίνεται η μέχρι τώρα επιστροφή της Ariana Grande στη μουσική.




0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page