top of page
  • Radio Club

Ο Kungs ενώνει τις δυνάμεις του με τον David Guetta σε μια νέα dance επιτυχία



Δυο από τους μεγαλύτερους DJs και παραγωγούς της dance μουσικής ένωσαν τις δυνάμεις τους και αναμένεται να κυκλοφορήσουν μια νέα επιτυχία που θα μας κάνει να χορεύουμε όλη νύχτα.


Ο λόγος γίνεται για τον Kungs και τον David Guetta, οι οποίοι ανακοίνωσαν μέσα από μια δημοσίευση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram πως η νέα του συνεργασία θα έχει τον τίτλο "All Night Long" και θα κυκλοφορήσει με την βοήθεια της καλλιτέχνιδας Izzy Bizu.


Μάλιστα, ο Kungs δήλωσε επιπλέον, με μια άλλη ανάρτηση στο Instagram, τον ενθουσιασμό του που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια ως θαυμαστής του David Guetta, ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσουν από κοινού το εν λόγω κομμάτι και συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης πως: «Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2016, στα 19α γενέθλιά μου. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο ατζέντης μου τηλεφώνησε για να μου πει: «Θα παίξεις πριν από τον David Guetta σε ένα γήπεδο στο Παρίσι!». Δεν μπορούσα να το πιστέψω».


«Ο David ήταν πάντα ένα πρότυπο για μένα, ένας άνθρωπος που θαύμαζα πολύ. Εκείνη την ημέρα, έπαιξα μπροστά σε 15.000 ανθρώπους!! Ήταν μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής μου. (Ίσως και μια από τις πιο αγχωτικές) Θα την θυμάμαι για πάντα», συνέχισε.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το "All Night" και να δείτε το music video που το συνοδεύει.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page