top of page
  • Radio Club

Το Apple Music και το Spotify αποκαλύπτουν τι άκουσε ο πλανήτης το 2023



Ο Δεκέμβρης έφτασε και οι δύο δημοφιλέστερες streaming υπηρεσίες μουσικής, το Apple Music και το Spotify, αποκαλύπτουν το τι άκουσε ο πλανήτης το 2023 με τα "Replay" και "Wrapped" αντίστοιχα.


Αρχικά, λοιπόν, και οι δύο streaming υπηρεσίες συμφώνησαν πως ο κορυφαίος καλλιτέχνης για την χρονιά που σε λίγο θα αποχαιρετήσουμε είναι η Taylor Swift με το Spotify ειδικότερα να αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια είχε περισσότερες από 26,1 δισεκατομμύρια ακροάσεις παγκοσμίως από την 1η Ιανουαρίου.


Από την άλλη πλευρά, όμως, το τραγούδι της χρονιάς και στις δύο υπηρεσίες ανήκει σε διαφορετικό καλλιτέχνη. Για το Apple Music Replay αυτό ήταν το "Last Night" του Morgan Wallen, το οποίο είναι το πρώτο country κομμάτι που κατακτάει αυτόν τον τίτλο μετά το "Old Town Road" του 2019, ενώ για το Spotify το κορυφαίο τραγούδι του 2023 ήταν το "Flowers" της Miley Cyrus.


Επίσης, το κορυφαίο album στο Spotify για τη χρονιά που σε λίγο θα αποχαιρετήσουμε ήταν για δεύτερη συνεχόμενη φορά το "Un Verano Sin Ti" του Bad Bunny και το κορυφαίο podcast ήταν για τέταρτη συνεχόμενη φορά, το "The Joe Rogan Experience" του Joe Rogan.


Οπότε, ανάλογα με την μουσική πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε, πείτε μας ποιο είναι το δικό σας κορυφαίο τραγούδι για το 2023 και φυσικά μην ξεχνάτε πως σε λίγες εβδομάδες θα παρουσιάσουμε και εμείς το Recap της χρονιάς με τα Top 20 δικά σας αγαπημένα τραγούδια, γι' αυτό ετοιμαστείτε...



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page