top of page
  • Radio Club

Η Jennifer Lopez ντύνεται νύφη και κυκλοφορεί το πρώτο της single από το album "This Is Me Now"



Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του πρώτου album της Jennifer Lopez μετά από 10 χρόνια απουσίας από τη μουσική έχει ξεκινήσει και επίσημα με την κυκλοφορία του πρώτου single, το οποίο μας δίνει μια μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει.


Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως το πολυαναμενόμενο album θα έχει τον τίτλο "This Is Me Now" και θα είναι αφιερωμένο στον έρωτα της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck που αναζωπυρώθηκε πριν από δύο χρόνια με τον γάμο τους.


Έτσι, το πρώτο single που κυκλοφόρησε έχει τον τίτλο "Can't Get Enough" και συνοδεύεται από ένα music video, στο οποίο βλέπουμε την τραγουδίστρια να ξαναντύνεται νύφη και να κάνει μια αναδρομή σε όλους τους έρωτες που πέρασαν από τη ζωή της τα προηγούμενα χρόνια.


Βέβαια, λόγω του ότι έχουμε ξαναδεί την Jennifer Lopez σε ανάλογο ρόλο, οι θαυμαστές της δήλωσαν κάπως κουρασμένοι, αλλά αυτό που μας καθησυχάζει είναι το ότι το εν λόγω κομμάτι είναι μόνο η αρχή της μουσικής εμπειρίας που ανακοίνωσε η καλλιτέχνιδα τον προηγούμενο μήνα και η οποία θα ξεκινήσει στις 16 Φεβρουαρίου του 2024.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το "Can't Get Enough" και εάν έχετε κουραστεί και εσείς από το επαναλαμβανόμενο μοτίβο της τραγουδίστριας, πείτε μας τι άλλο θα θέλατε να δείτε.




0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page