top of page
  • Radio Club

Η Ariana Grande επιστρέφει με νέο single μετά από τρία χρόνια απουσίας από τη μουσική



Μετά από αρκετές εβδομάδες ατελείωτου teasing, η επιστροφή της Ariana Grande είναι γεγονός, με το πρώτο της solo single να κυκλοφορεί μετά από τρία χρόνια απουσίας από τη μουσική και να λειτουργεί ως προάγγελος του έβδομου ολοκληρωμένου album της.


Για την ιστορία, η Ariana Grande για σχεδόν έναν μήνα μοιραζόταν μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες με εκείνη να βρίσκεται στο studio και να δημιουργεί νέα μουσική.


Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πως το νέο της τραγούδι θα έχει το τίτλο "Yes, and?" και παράλληλα μοιράστηκε μαζί μας το εξώφυλλο του single, στο οποίο πρωταγωνιστούν τα κόκκινα χείλη της, ενώ μας προειδοποίησε πως δεν πρόκειται να ακούσουμε τίποτα μέχρι την κυκλοφορία του.


Πίσω στο σήμερα, το "Yes, and?" είναι ένα χορευτικό pop κομμάτι, το οποίο διαφέρει αρκετά από όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα και συνοδεύεται από ένα music video που μας μεταφέρει σε μια κρυφή παρουσίαση του τραγουδιού σε κάποιους κριτές, κατά την οποία η Ariana Grande σπάει τα αγάλματα με τις πόζες από τα εξώφυλλα των προηγούμενων album της και μας προετοιμάζει για μια νέα εποχή.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε και εσείς να το απολαύσετε και ανυπομονούμε να ακούσουμε περισσότερα.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page