top of page
  • Radio Club

Η Ariana Grande γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα playlist



Η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών και η Ariana Grande συνεργάστηκε με το Apple Music για την δημιουργία ενός playlist με τίτλο "Who Runs The World", συγκεντρώνοντας 103 τραγούδια από γυναίκες που αποτέλεσαν μεγάλη έμπνευση για αυτήν.


Μιλώντας στο Apple Music για το ενλόγω playlist, η Ariana Grande είπε πως: «Υπάρχουν τόσα πολλά πρίσματα υπό τα οποία μπορούμε να εξερευνήσουμε πώς εκφράζεται η ενδυνάμωση των γυναικών στη μουσική. Με την αυτοπεποίθηση, τον εγκωμιασμό του εαυτού μας, όταν κάνουμε επίδειξη με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι άνδρες, με τη σεξουαλική απελευθέρωση, την επούλωση των πληγών μετά από μία ερωτική απογοήτευση, όταν εμψυχώνουμε η μία την άλλη και από όλες τις απόψεις, όταν αμφισβητούμε τον ορισμό του πώς “θα έπρεπε” να είναι οι γυναίκες και τα κορίτσια».


«Οι γυναίκες σε αυτή τη λίστα αναπαραγωγής έχουν δώσει δύναμη σε εκατομμύρια ακροατές παγκοσμίως. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με όλους σας τη λίστα μου», καταλήγει η Ariana Grande.


Το playlist "Who Runs The World" περιλαμβάνει τραγούδια όπως το "Independent Women, Pt. 1" των Destiny’s Child, το "Express Yourself" της Madonna, το "I’m Every Woman" της Whitney Houston και το "Touch My Body" της Mariah Carey. Ενώ, υπάρχουν επίσης και τραγούδια διάφορων δεκαετιών από τις Donna Summer, Miley Cyrus, Taylor Swift, Cyndi Lauper, Saweetie και Doja Cat ("Best Friend"), Alicia Keys, BLACKPINK & Selena Gomez ("Ice Cream"), Gwen Stefani, Rihanna και Megan Thee Stallion.


Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα τραγούδια της ίδιας, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με την συγκεκριμένη ημέρα, όπως το το "God Is A Woman", το "Thank U, Next", αλλά και τα πιο πρόσφατα "34+35 Remix" με τη συμμετοχή της Doja Cat και της Megan Thee Stallion και τη συνεργασία της με τη Lady Gaga στο "Rain On Me".


Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και μόνοι σας το μοναδικό playlist που έφτιαξε η Ariana Grande και μην ξεχάσετε να μας πείτε ποιο τραγούδι θα προσθέτατε εσείς.



Με πληροφορίες από το hit-channel.com

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page