top of page
  • Radio Club

Ο Bad Bunny αποκαλύπτει τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του album


Bad Bunny in a scene from his "Un Preview" music video, sitting in a vintage car, as part of the album "Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana".

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή την Παρασκευή θα ακούσουμε νέα μουσική από τον Bad Bunny, καθώς ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του πέμπτου ολοκληρωμένου του album.


Το πέμπτο ολοκληρωμένο album του Bad Bunny θα έχει τον τίτλο “Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana” (Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο), θα περιέχει 22 νέα τραγούδια και ανάμεσά τους θα βρίσκονται τα “Where She Goes” και “Un Preview” που έχουν κυκλοφορήσει ήδη.


Μάλιστα, ο Bad Bunny είχε μιλήσει για το ύφος του νέου του album σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, λέγοντας πως: «Δοκιμάζω διάφορα πράγματα και απολαμβάνω τον εαυτό μου, αφήνομαι. Εμπνέομαι πολύ από την μουσική των ‘70s, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό πρόκειται να διαμορφώσει τη μουσική μου, γενικά ή μόνο ένα τραγούδι. Νιώθω πιο σίγουρος να μιλήσω για το τι σκέφτομαι, τι αισθάνομαι και πώς ζω μέσα από τη μουσική μου».


Από την άλλη πλευρά, αυτή η ατμόσφαιρα των ‘70s υπάρχει και στο teaser trailer που δημοσίευσε ο καλλιτέχνης χθες στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media για να αποκαλύψει τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου album του.


Σε αυτό βλέπουμε, λοιπόν, τον Bad Bunny να φθάνει σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο στην Νέα Υόρκη, όπου απ’ έξω τον περίμενε ένα μεγάλο πλήθος από παπαράτσι. Αφού ορμήσει πάνω του για να τον φωτογραφίσει, ο Bad Bunny μπαίνει μέσα στο εστιατόριο με όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω του, με ενθουσιασμό και λίγο αργότερα ένα κύριος τον περιμένει για να τον καλωσορίσει, λέγοντας: «Κύριε Benito, είναι τόσο ωραία που σας βλέπω. Καλωσήρθατε στο Carbone», το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα φημισμένο Ιταλικό εστιατόριο στην Νέα Υόρκη.


Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε πάρα πολύ να βρισκόμαστε και εμείς σε αυτό το εστιατόριο για να δειπνήσουμε μαζί με τον Bad Bunny, αλλά για την ώρα μας αρκεί που αυτή την Παρασκευή θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το νέο του album “Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana” και παρακάτω μπορείτε να δείτε και εσείς το teaser trailer για να μπείτε στο mood της νέας εποχής του αγαπημένου Πορτορικανού star.


Ακόμα, σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε πως μια μέρα αργότερα από την κυκλοφορία του album, ο Bad Bunny θα είναι ένας από τους οικοδεσπότες του Saturday Night Live μαζί με τον Pete Davidson και την Ice Spice. Οπότε, μάλλον θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά live τα νέα του τραγούδια.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page