top of page
  • Radio Club

Η Beyoncé γιορτάζει την πρεμιέρα της περιοδικής της ταινίας "Renaissance" με ένα νέο single



Χθες (27/11) έγινε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας "Renaissance: A Film by Beyoncé" στους κινηματογράφους παγκοσμίως και σήμερα η καλλιτέχνιδα θέλοντας να κάνει ένα δώρο στους fans της έδωσε στη δημοσιότητα χωρίς καμία προειδοποίηση ένα νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι.


Το τραγούδι, λοιπόν, έχει τον τίτλο "My House" και κινείται στους ίδιους R&B και house ρυθμούς με αυτούς που ακούσαμε προηγουμένως στο album "Renaissance" που κυκλοφόρησε το 2022, ενώ οι στίχοι του αποτίουν φόρο τιμής στις ρίζες της τραγουδίστριας που είναι το Houston.


Ακόμα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα από τους θεατές του "Renaissance: A Film by Beyoncé", το τραγούδι ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας, η οποία είναι ένα ντοκιμαντέρ με πλάνα από την καλοκαιρινή περιοδεία της Beyoncé που δίνει μια ακόμα ευκαιρία στους θαυμαστές της να δουν τις θεαματικές εμφανίσεις της από κοντά.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να το ακούσετε και πείτε μας τη γνώμη σας για το εάν σας αρέσει ή όχι και για το εάν θα παρακολουθήσετε την ταινία στους κινηματογράφους.





0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page