top of page
  • Radio Club

Η Beyoncé "αναγεννιέται" στη μεγάλη οθόνη με την ταινία της περιοδείας της



Απ' ό,τι φαίνεται το φετινό φθινόπωρο θα ξαναδούμε στη μεγάλη οθόνη όλες τις sold out περιοδείες του περασμένου καλοκαιριού, μιας και μετά την Taylor Swift και το "The Eras Tour", τώρα σειρά έχει η Beyoncé και η παγκόσμια περιοδεία της "Renaissance World Tour".


Πιο συγκεκριμένα, μετά την τελευταία εμφάνιση της Beyoncé στο Kansas City και την επίσημη ολοκλήρωση της περιοδεία της "Renaissance World Tour", η καλλιτέχνιδα ανακοίνωσε μέσα από τη δημοσίευση ενός trailer στα social media πως στις αρχές Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε την εμπειρία των συναυλιών της μέσα από την ταινία "Renaissance: A Film by Beyoncé".


Ωστόσο σε αντίθεση με τη συναυλιακή ταινία της Taylor Swift, το "Renaissance: A Film by Beyoncé" αναμένεται να έχει τη μορφή ενός ντοκιμαντέρ, μιας και δεν θα αφορά μόνο την περιοδεία της, αλλά ολόκληρο το νέο κεφάλαιο που ξεκίνησε το 2022 με το album "Renaissance".


Αρχικά, λοιπόν, αναμένεται να δούμε το σκεπτικό και τη διαδικασία πίσω από τη δημιουργία του album και αμέσως μετά θα ταξιδέψουμε στις στάσεις που έκανε η καλλιτέχνιδα με την παγκόσμια περιοδεία της "Renaissance World Tour", ξεκινώντας από τη πρώτη της εμφάνιση στη Στοκχόλμη της Σουηδίας τον περασμένο Φεβρουάριο.


Ακόμα, εκτός του ότι θα δούμε όσα συνέβαιναν on stage, αναμένεται να μεταφερθούμε και πίσω στα παρασκήνια βλέποντας το πως στήθηκαν τα θεαματικά σκηνικά που πλαισίωναν της εμφάνισης της, όπως επίσης και τις πρόβες που έκανε με τη μεγαλύτερη κόρη της Blue Ivy και με την παρουσία του Jay-Z και των διδύμων τους Rumi και Sir.


Οπότε, σε αυτό το σημείο να πούμε πως το "Renaissance: A Film by Beyoncé" θα κάνει την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους στις 1 Δεκεμβρίου 2023, κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο, μιας και τότε είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και το album "Renaissance" είχε αφιερωθεί στο “θείο” της Beyoncé, Johnny, ο οποίος τη σύστησε στη μουσική και πέθανε κατά τη διάρκεια της επιδημίας του AIDS.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε και πείτε μας αν θα κόψετε εισιτήριο για να δείτε τη Beyoncé στη μεγάλη οθόνη.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page