top of page
  • Radio Club

Οι BTS κάνουν ένα διάλειμμα από τις διακοπές τους για να γιορτάσουν την δέκατη επέτειό τους

Έγινε ενημέρωση: 10 Ιουν 2023



Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που οι BTS ανακοίνωσαν πως θα κάνουν ένα διάλλειμα από την μουσική για να εστιάσουν στις σόλο καριέρες τους και να εκτελέσουν την υποχρεωτική στρατιωτική τους θητεία και τώρα ανακοίνωσαν πως θα επανενωθούν για την δέκατη επέτειό τους.


Πιο συγκεκριμένα, η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τους BTS, Big Hit Music, ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/05) ότι το boy band πρόκειται να επιστρέψει με ένα νέο single που θα έχει τον τίτλο "Take Two" και με αυτό θα κυρήξουν το δεύτερο κεφάλαιο της καριέρας τους μετά τα πρώτα δέκα χρόνια της κοινής τους πορείας ως καλλιτέχνες.


Ακόμα, η Big Hit Music εξήγησε πως με το "Take Two" οι BTS θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους fans τους για όλη την αγάπη που τους έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια και που έκαναν δυνατή την υπαρξη αυτής της 10ης επετείου με την υποστήριξή τους.


Επίσης, στην ανακοίνωση τονίστηκε πως για την δημιουργία του τραγουδιού συμμετείχαν και τα επτά μέλη του K-Pop συγκροτήματας, ανεξαρτήτου του ότι ο Jin και ο J-hope υπηρετούν αυτή τη στιγμή την στρατιωτική τους θητεία στη Νότια Κορέα.


Μάλιστα, σε αυτό το σημείο πρέπει να θυμίσουμε πως στην αρχική ανακοίνωση της διάλυσης του συγκροτήματος είχε διευκρινιστεί πως οι BTS αναμένεται να επανασυνδεθούν το 2025, όμως τον Μάρτιο ο Bang Si-hyuk, ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας HYBE, διευκρίνισε πως αυτό δεν είναι και τελείως σίγουρο.


Πιο υγκεκριμένα, ο είχε δηλώσει Bang Si-hyuk πως: «Είπαμε ότι "ελπίζουμε" ότι τα μέλη θα μπορέσουν να επανέλθουν το 2025, όχι ότι "θα επανέλθουν". Οι BTS και η εταιρεία θα προσπαθήσουν και οι δύο να συμβεί αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να στοχεύσουμε στην ημερομηνία του 2025».


Οπότε, σε αυτό το σημείο να πούμε πως το "Take Two" θα κυκλοφορήσει την άλλη Παρασκευή (09/05) και με την κυκλοφορία του ας ελπίσουμε πως η επανένωση του συγκροτήματος θα γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page