top of page
  • Radio Club

Το Arrowverse ρίχνει αυλαία στο CW με την τέταρτη και τελευταία σεζόν του "Superman & Lois"



Το τέλος μιας εποχής έφτασε στο αμερικανικό κανάλι CW, καθώς ανακοίνωσε πως η τελευταία εναπομείνασα τηλεοπτική σειρά της DC Comics θα ρίξει αυλαία μέσα στον επόμενο χρόνο.


Ο λόγος γίνεται για τη σειρά "Superman & Lois", η οποία αναμένεται να ολοκληρώσει την ιστορία της με την τέταρτη και τελευταία σεζόν της μέσα στο 2024 και έτσι θα κλείσει μια για πάντα το θρυλικό σύμπαν του Arrowverse που είχε ξεκινήσει το 2012 με τη σειρά Arrow.


Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέσα από το Deadline, η τέταρτη σεζόν του "Superman & Lois" αναμένεται να είναι και η μικρότερη σε διάρκεια, μιας και θα αποτελείται μόνο από δέκα επεισόδιο, έναντι των 13-15 που είχαν οι προηγούμενοι κύκλοι.


Επίσης, το cast της σειράς θα είναι και αυτό περιορισμένο, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση μόνο οι τέσσερις από τους δώδεκα κύριους πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν, δηλαδή οι Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Michael Bishop και Alex Garfin που είναι και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Kent.


Ο Πρόεδρος ψυχαγωγίας στο The CW Network, Brad Schwartz, δήλωσε για αυτή την απόφαση πως: «Τις τελευταίες τρεις σεζόν, το "Superman & Lois" επαναπροσδιόρισε τόσο το είδος των υπερηρωικών, όσο και το οικογενειακό δράμα καθώς ο Tyler, η Elizabeth και ολόκληρο το cast απεικόνισαν αβίαστα αυτούς τους κλασικούς χαρακτήρες με νέα επίπεδα βάθους και πολυπλοκότητας που δεν είχαν εξερευνηθεί ποτέ στο σύμπαν του Superman».


«Είμαστε ευγνώμονες για τα χρόνια σκληρής δουλειάς και χαριτωμένης αφήγησης από τους σεναριογράφους, τους παραγωγούς, τους ηθοποιούς και το συνεργείο της σειράς, καθώς και τους υπέροχους συνεργάτες μας στη Warner Bros. Television και την Berlanti Productions. Καθώς ο Superman ξεκινά την τελευταία του πτήση, η ομάδα μάς αφήνει με απολύτως επικά 10 επεισόδια που πρέπει να παρακολουθήσουμε κάθε λεπτό σε μια από τις πιο θρυλικές οικογένειες του CW όλων των εποχών», συνέχισε.


Οπότε, εμείς θα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε περισσότερα για την τελευταία περιπέτεια της οικογένειας του Superman στο κανάλι του CW και μέχρι τότε πείτε μας πως σας φαίνονται αυτά τα νέα.



0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page