top of page
  • Radio Club

Η Doja Cat μαζί με τους The Weeknd και Ariana Grande μας ξεναγούν στον "Planet Her"



Μετά από πολλούς μήνες αναμονής την Παρασκευή η Doja Cat κυκλοφόρησε το τρίτο album της με τίτλο "Planet Her", το οποίο διαδέχεται το επιτυχημένο album "Hot Pink" που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2019 και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 10,3 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.


Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάπως το "Planet Her" θα λέγαμε πως είναι ένα album αφιερωμένο στον έρωτα και στις σχέσεις, ενώ παράλληλα μας ξεναγεί στο δικό της ξεχωριστό μουσικό πλανήτη που εναλλάσσεται αβίαστα μεταξύ διαφορετικών μουσικών ειδών κατά μήκος των 14 τραγουδιών που περιέχει, μας παρουσιάζει το ταλέντο της σε όλο το εύρος του.


Το lead single του άλμπουμ "Planet Her" ήταν φυσικά το "Kiss Me More" με τη συμμετοχή της SZA, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να κυριαρχεί στα charts μέχρι σήμερα. Ενώ, νωρίτερα αυτό τον μήνα ακούσαμε και το πρώτο solo της τραγούδι από το "Planet Her", το οποίο είναι το "Need To Now".


Εκτός, όμως από την συνεργασία της με την SZA, βλέπουμε ένα album γεμάτο συνεργασίες. H Doja Cat, λοιπόν, ενώνει τις δυνάμεις της με τη λαμπερή Ariana Grande στο "I Don’t Do Drugs", με τον δυναμικό Young Thug στο "Pay Day" και με τον ανερχόμενο JID στο "Options", όπως επίσης και με τον χαρισματικό The Weeknd στο πολυαναμενόμενο "You Right".


Μάλιστα, η Doja Cat θέλοντας να γιορτάσει την κυκλοφορία του album κυκλοφόρησε και το music video του "You Right" για το οποίο είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ο The Weeknd έπαθε εμμονή μαζί του.


Και πως να μην πάθει βέβαια, μιας και το "You Right" είναι ένα αισθησιακό R&B τραγούδι, το οποίο συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα, αλλά και την αστρολογία, μιας και είναι γεμάτο με σύμβολα που συνδέονται με τον αστερισμό του Ζυγού, μια σειρά αναφορών στο αστρολογικό ζώδιο της Doja Cat.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το νέο music video που κυκλοφόρησε και πείτε μας ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από το "Planet Her".



Με πληροφορίες από το hit-channel.com.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page