top of page
  • Radio Club

Ο Drake δίνει στην δημοσιότητα το όγδοο studio album του με μια ηχηρή απουσία


Drake in the mucic video of the song "8am in Charlotte" from his new album "For All The Dogs"."

Μετά από αρκετές αναβολές και μεγάλη ανυπομονησία από τους fans το όγδοο studio album του Drake είναι γεγονός και σηματοδοτεί την επιστροφή του καλλιτέχνη πίσω στη ραπ μουσική, μετά την κυκλοφορία του house album "Certified Lover Boy".


Πιο συγκεκριμένα, το album έχει τον τίτλο "For All The Dogs" και όπως είχε ανακοινώσει αρχικά ο Drake σκοπός του είναι να συνοδεύσει το βιβλίο με τίτλο "Titles Ruin Everything", το οποίο είναι η πρώτη του ποιητική συλλογή και είχε κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου.


Ωστόσο, μέχρι σήμερα το album βρισκόταν ακόμα στα σκαριά και ενώ η κυκλοφορία του είχε προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, ο Drake τελικά ανακοίνωσε πως λόγω της περιοδείας του "It’s All Blur Tour" μαζί με τον 21 Savage θα αναγκαστεί να το αναβάλει.


Εντωμεταξύ στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Drake έδωσε στην δημοσιότητα το εξώφυλλο του album και λίγο αργότερα το πρώτο single με τίτλο "Slime You Out" που είναι μια συνεργασία με την SZA και όπως ήταν αναμενόμενο κατέκτησε την κορυφή των charts παγκοσμίως.


Όμως, ο Drake είχε ετοιμάσει και άλλες εκπλήξεις πριν την επίσημη κυκλοφορία του album, καθώς πριν από λίγες ώρες ο καλλιτέχνης ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα νέο τραγούδι με τίτλο "8 AM in Charlotte" που συνοδεύτηκε με το αντίστοιχο music video και μέσα από αυτό μάθαμε το πως δημιουργήθηκε το εξώφυλλο του album.


Το εξώφυλλο του "For All The Dogs", λοιπόν, είναι μια ζωγραφιά του γιου του Drake, τον Adonis Graham, που είναι μόλις πέντε χρονών και όπως εξηγεί ο ίδιος απεικονίζει μια κατσίκα και όχι έναν σκύλο όπως όλοι είχαν υποθέσει στην αρχή, καθώς χρησιμοποιείται μεταφορικά για την φράση «Daddy is the goat».


Εκτός από τα δύο παραπάνω τραγούδια, το "For All The Dogs" αποτελείται από 21 ακόμα κομμάτια, στα οποία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Teezo Touchdown, 21 Savage, J. Cole, Yeat, PartyNextDoor, Chief Keef, Bad Bunny, Sexyy Red και Lil Yachty.


Όμως πουθενά δεν βρίσκεται το όνομα της Nicki Minaj, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί πολλές αρνητικές αντιδράσεις ειδικά από την πλευρά των θαυμαστών της ράπερ και πολλοί κατηγορούν τον Drake μέσω του Twitter για εκμετάλλευση.


Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε πως ο Drake κατά την διάρκεια της εμφάνισής του στο Detroit είχε αποκαλύψει πως η Nicki Minaj θα είναι μια από τους καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στο νέο του album, με την ίδια να επιβεβαιώνει την είδηση με έμμεσο τρόπο κάνοντας αναδημοσίευση το εξώφυλλο του "For All The Dogs" σε ένα story στο Instagram.


Βέβαια, αν και παραμένει ακόμα άγνωστος ο λόγος για την μη κυκλοφορία της συνεργασίας τους, μπορεί αυτό να οφείλεται στο ότι οι δυο καλλιτέχνες δεν είχαν τον χρόνο για να το ολοκληρώσουν ή μπορεί να είναι τόσο καλό ώστε να το κρατάνε για το μέλλον.


Πάντως αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι το ότι μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί πραγματικά, καθώς λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του album ο Drake αποκάλυψε μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του SiriusXM, Table For One, πως θα κάνει ένα διάλειμμα από την μουσική για να επικεντρωθεί στην υγεία του.


Συγκεκριμένα, είπε πως: ««Θα κλειδώσω την πόρτα του στούντιο για λίγο. Δεν ξέρω καν τι είναι το λίγο. Ίσως ένας χρόνος ή κάτι τέτοιο. Ίσως λίγο περισσότερο, συνέχισε».


Οπότε ας ελπίσουμε πως αυτή η αποχή δεν θα κρατήσει για πολύ και για την ώρα μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το νέο album Drake και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας.


Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι;




0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page