top of page
  • Radio Club

Ο Ed Sheeran ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου single από το νέο του album



Στις αρχές του μήνα ο Ed Sheeran ανακοίνωσε πως το τελευταίο μέρος από τα μαθηματικά του album είναι καθ' οδόν και την προηγούμενη εβδομάδα έκανε γνωστό πως σε λίγες μέρες θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από την μουσική που έχει ετοιμάσει.


Το έκτο album του Ed Sheeran, λοιπόν, θα έχει τον τίτλο "Subtract" και το πρώτο single που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα θα έχει τον τίτλο "Eyes Closed", σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε ο καλλιτέχνης στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.


Πιο συγκεκριμένα, τα νέα έγιναν γνωστά αρχικά μέσα από μια δημοσίευση του Ed Sheeran στο Instagram, όπου είδαμε γραμμένο τον τίτλο του τραγουδιού σε ένα τετράδιο και αργότερα ο Βρετανός τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, στον οποίο τον ακούσαμε να τραγουδάει μερικούς στίχους στο πιάνο του.


Μάλιστα, σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως ο Ed Sheeran για να δημιουργήσει το "Subtract" άντλησε έμπνευση από τα δραματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα το 2022 στην ζωή του και με μία ακόμα δημοσίευση στα social media μοιράστηκε μαζί μας το γεγονός που που αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία του τραγουδιού.


Σύμφωνα με όλα όσα έκανε γνωστά μέσα από την λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε ο καλλιτέχνης στο Instagram, το "Eyes Closed" είναι αφιερωμένο στον φίλο του Jamal Edwards, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 31 ετών από καρδιακή ανακοπή τον περσινό Φεβρουάριο και στο πως νιώθεις μετά την απώλεια ενός ατόμου.


Πιο συγκεκριμένα ο Ed Sheeran έγραψε πως: «Αυτό το τραγούδι αφορά την απώλεια ενός ατόμου, το συναίσθημα ότι κάθε φορά που βγαίνεις έξω περιμένεις να τον πετύχεις και κάθε πράγμα σου θυμίζει εκείνον και τα πράγματα που κάνατε μαζί. Μερικές φορές πρέπει να απομακρύνεις τον εαυτό σου από την πραγματικότητα για να αμβλύνεις τον πόνο της απώλειας, αλλά ορισμένα πράγματα σε επαναφέρουν πίσω σε αυτό».


«Το μπλε ήταν το χρώμα του Jamal, αλλά τώρα είναι το μόνο που νιώθω. Και υποθέτω ότι η μουσική βοηθά στη θεραπεία, οπότε χορεύω με τα μάτια κλειστά για να προσπαθήσω να το ξεπεράσω», ολοκλήρωσε.


Οπότε, το συναισθηματικό "Eyes Closed" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου και παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα που δόθηκε στην δημοσιότητα.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page