top of page
  • Radio Club

Η Έλενα Παπαρίζου γίνεται πρέσβειρσα της καμπάνιας "EQUAL" του Spotify στην Times Square



Από τα τέλη Απριλίου το Spotify διοργανώνει μια παγκόσμια καμπάνια με τίτλο "EQUAL" μέσα από την οποία έχει ως στόχο να ενισχύσει τη "φωνή" των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία.


Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους περιλαμβάνονται στο παγκόσμιο playlist "EQUAL Global" που είναι διαθέσιμο στο Spotify, ενώ παράλληλα οι διάφορες πρέσβειρες εμφανίζονται στις διαφημιστικές πινακίδες στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.


Έτσι, μέχρι τώρα έχουμε δει την Ελένη Φουρέιρα, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα σε streams Spotify σε Ελλάδα και Κύπρο, αμέσως μετά ακολούθησε η Έλενα Τσαγκρινού μετά από περίπου ένα μήνα αφότου εντυπωσίασε στη σκηνή της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το "El Diablo" και τώρα ήρθε η σειρά της Έλενας Παπαρίζου.


Η Έλενα Παπαρίζου, λοιπόν, εκτός του ότι βρίσκεται στις διαγημίσεις του Spotify στην Tims Square, βρίσκεται και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist "EQUAL Greece" στο Spotify με τις πρόσφατες επιτυχίες της "Μη" και "Για Ποια Αγάπη", ενώ παράλληλα το τελευταίο βρίσκεται επίσης στην international λίστα "EQUAL Global" που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.


Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα Παπαρίζου απασχολεί την Αμερική, μιας και στο παρελθόν είχε καταφέρει να μπει στο Dance Chart του Billboard με το "My Number One", δηλαδή το τραγούδι με το οποίο κέρδισε το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2005.


Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει διακριθεί στο εξωτερικό με τις κυκλοφορίες της να γίνονται μεγάλες επιτυχίες φτάνοντας τις πλατινένιες και χρυσές πωλήσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, Δανία, η Φινλανδία και άλλες.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε και μόνοι σας την Έλενα Παπαρίζου να φιγουράρει στην Times Square της Νέας Υόρκης και πείτε μας ποια νομίζεται πως θα είναι η επόμενη καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί.


Με πληροφορίες από το hit-channel.com.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page