top of page
  • Radio Club

H Dua Lipa κυκλοφορεί σήμερα το remix album του "Future Nostalgia"



Ακόμα μια νέα, πολυαναμενόμενη κυκλοφορία έχουμε σήμερα Παρασκευή (28.08), ως αναφορά τα album, από την Dua Lipa, η οποία κατάφερε να ενώσει για μία ακόμα φορά το παρελθόν με το παρών!


Η Dua Lipa, λοιπόν, παρουσιάζει το "Club Future Nostalgia", μία εντυπωσιακή συλλογή που περιέχει ολοκαίνουργια remixes και συμμετοχές από μία απίθανη ομάδα superstars, ηρώων της underground σκηνής και των καλύτερων ταλέντων της dance μουσικής.


Τα remixes έχει επιλέξει προσωπικά η The Blessed Madonna (Marea Stamper), η DJ και παραγωγός που αποτελεί ένα από τα φημισμένα ονόματα στην παγκόσμια κουλτούρα των clubs.


Το "Club Future Nostalgia" είναι μια εκστατική μίξη ετερόκλητων στοιχείων του παρελθόντος και του παρόντος, μια γιορτή των μουσικών κόσμων που ενώνονται, με τη house της δεκαετίας του ’90 να συνδυάζεται άψογα με την καλύτερη pop και τους remixers του 2020, καθώς και μια βουτιά στη soul της δεκαετίας του ’80.


Στο άλμπουμ η Dua Lipa ενώνει τη φωνή της με καλλιτέχνες όπως οι Gwen Stefani, Madonna, Missy Elliott και οι BLACKPINK.


Η Dua Lipa δηλώνει σχετικά με το "Club Future Nostalgia": «Οι τελευταίοι μήνες ήταν σουρεαλιστικοί. Σας παρακολουθούσα να χορεύετε το “Future Nostalgia” στα σπίτια σας και στα πάρτι σας στο Zoom σαν να ήσασταν στο club μαζί μου. Μου έφερε τόση χαρά στις ημέρες που πέρασα στο σπίτι, παρόλο που θα προτιμούσα να τραγουδώ αυτά τα τραγούδια ζωντανά για όλους σας κάνοντας περιοδεία».


«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποφάσισα να ανεβάσω επίπεδο το πάρτι με την ασύγκριτη The Blessed Madonna, που με βοήθησε κρυφά να φτιάξω το mixtape που θα γινόταν το “Club Future Nostalgia”. Προσκαλέσαμε επίσης μερικούς φίλους και θρύλους να διασκεδάσουν μαζί μας», προσθέτει.


Η The Blessed Madonna σχολιάζει: «Όταν η Dua μου ζήτησε να αναδημιουργήσω το “Future Nostalgia” ως ένα dance mixtape σε ύφος DJ, ήμουν ενθουσιασμένη γιατί ήξερα ότι μου ζητήθηκε να παρουσιάσω όχι μόνο τον εαυτό μου, αλλά με έναν εντελώς νέο τρόπο τους ήρωες και τις ηρωίδες μου από την pop και την club μουσική».


Τέλος, η The Blessed Madonna παραδέχεται επίσης τον θαυμασμός της για την Dua Lipa λέγοντας ότι: «Είναι μια λαμπρή καλλιτέχνιδα που βγαίνει μια φορά στη γενιά της και αξιαγάπητη. Ξεπερνά όσα μπορώ να καταλάβω το γεγονός ότι μπόρεσα να δημιουργήσω αυτή την ερωτική επιστολή για εκείνη με μία τόσο θρυλική ομάδα ηρώων. Το “Club Future Nostalgia” είναι το dancefloor που χρειαζόμαστε όλοι απεγνωσμένα, αλλά δεν μπορούμε να το πλησιάσουμε αρκετά».



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page