top of page
  • Radio Club

Η Jennifer Lopez ανακοινώνει το πρώτο της album μετά από 10 χρόνια απουσίας από τη μουσική



Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Jennifer Lopez ανακοίνωσε την ύπαρξη του πρώτου της album μετά από 10 χρόνια απουσίας από τη μουσική και τώρα μάθαμε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του και λίγες ακόμα πληροφορίες για τη μεγάλη της επιστροφή.


Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, να σας θυμίσουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο η Jennifer Lopez ανακοίνωσε πως η επανένωσή της με τον Ben Affleck την έκανε να δημιουργήσει τη συνέχεια του album "This Is Me...Then" που κυκλοφόρησε το 2002 και θα ονομάζεται "This Is Me… Now".


Ωστόσο, ο καιρός περνούσε και δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη ενημέρωση, μέχρι που χθες η καλλιτέχνιδα δημοσίευσε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ένα video με το οποίο ανακοίνωσε πως η πολυαναμενόμενη «μουσική της εμπειρία» θα ξεκινήσει στις 16 Φεβρουαρίου του 2024.


Μάλιστα, εκτός από το album η Jennifer Lopez ανακοίνωσε παράλληλα πως όλο αυτόν τον καιρό ετοίμαζε και μία ταινία μαζί με τον σύζυγό της Ben Affleck, η οποία θα παρουσιάζει «την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα και γύρω από την προσωπική της ζωή» και θα κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα με την κυκλοφορία του "This Is Me… Now" στο Prime Video.


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η τραγουδίστρια αποκάλυψε επιπλέον πως μία πρώτη γεύση από το album θα την πάρουμε στις 10 Ιανουαρίου, με την κυκλοφορία του τραγουδιού "Can't Get Enough" που είχε προαναγγείλει για πρώτη φορά τον Αύγουστο, όταν και γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου της.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer από τη «μουσική εμπειρία» του "This Is Me… Now" και να μπείτε για τα καλά στα παρασκήνια της πιο αληθινής, ρομαντικής ιστορίας του Hollywood.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page