top of page
  • Radio Club

Jimmy Fallon, Megan Thee Stallion Ariana Grande κυκλοφορούν το πιο επίκαιρο χριστουγεννιάτικο single



Όπως μάλλον θα γνωρίζετε ο Jimmy Fallon είναι ο παρουσιαστής του Αμερικανικού "The Tonight Show" και στην εκπομπή της Τρίτης μας ξάφνιασε λέγοντας πως δημιούργησε το δικό του χριστουγεννιάτικο τραγούδι ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Megan Thee Stallion και την Ariana Grande.


Το single έχει τον τίτλο "It Was A... (Masked Christmas)" και όπως εξήγησε στην εκπομπή ήθελε να διακωμωδήσει τον τρόπο με τον οποίο θα ζήσουμε και τα φετινά Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας, δηλαδή φορώντας την μάσκα μας και παράλληλα να περάσει το μήνυμα πως τα πράγματα αργά ή γρήγορα θα καλυτερεύσουν.


Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jimmy Fallon κυκλοφορεί το δικό του χριστουγεννιάτικο κομμάτι, αφού το 2017 ένωσε τις δυνάμεις του με Paul McCartney και τους The Roots σε μια διασκευή του "Wonderful Christmastime", όπως επίσης και το 2010 κυκλοφόρησε το "Drunk On Christmas" με τη συμμετοχή του John Rich.


Τώρα όσον αφορά την Ariana Grande έχει κυκλοφορήσει ήδη τα εορταστικά EPs "Christmas Kisses" και "Christmas & Chill" το 2013 και το 2015 αντίστοιχα, με το "Santa Tell Me" να είναι μια κλασική χριστουγεννιάτικη επιτυχία και γενικότερα κάθε χρόνο την βλέπουμε να κάνει διάφορες εορταστικές συνεργασίες. Τώρα όσον αφορά την Megan Thee Stallion το "It Was A... (Masked Christmas)" αποτελεί το πρώτο εορταστικό της single.


Το "It Was A... (Masked Christmas)" συνοδεύεται και από το δικό του music video που είναι σε σκηνοθεσία του Dan Opsal και βλέπουμε τους Jimmy Fallon, Ariana Grande και Megan Thee Stallion να είναι κάτι σαν μια μεγάλη ευτυχισμένη μουσική οικογένεια.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πως δημιουργήθηκε το εν λόγω τραγούδι μέσα από την παρουσίασή του στο "The Tonight Show" και φυσικά να το ακούσετε. Πως σας φαίνεται;



Με πληροφορίες από το hit-channel.com.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page