top of page
  • Radio Club

Το καινούργιο album της Katy Perry μόλις κυκλοφόρησε!



Σήμερα Παρασκευή (28.08) η Η Katy Perry παρουσιάζει το νέο άλμπουμ της "Smile", κρατώντας πλέον στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη της μαζί με τον Orlando Blum.


Το "Smile", το οποίο κυκλοφορεί από την Capitol Records / Universal Music, έρχεται τρία χρόνια μετά το "Witness" και ανοίγει ένα κεφάλαιο χαράς για τη διάσημη τραγουδίστρια και ευτυχισμένη μαμά.


Τα τραγούδια του "Smile" προέκυψαν μέσα από την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της Katy Perry και καταγράφουν το δρόμο της προς την ευτυχία, πώς κατάφερε να ξεπεράσει την κατάθλιψη και να βρει ξανά το χαμόγελό της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.


Το "Smile" είναι ένα απόσταγμα όλων των εμπειριών της και μια αδιάψευστη μαρτυρία της δύναμης που έχει αποκτήσει ως γυναίκα, ως μητέρα και ως τραγουδίστρια.


Όπως έχει περιγράψει η ίδια η Katy Perry, «όλο αυτό το άλμπουμ είναι το ταξίδι μου προς το φως με ιστορίες αντοχής, ελπίδας και αγάπης».


Βέβαια σε αυτό το σημείο να πούμε πως το αγαπημένο μας τραγούδι από όλο το album είναι το single της "Smile" και φυσικά μην ξεχνάτε πως το απολαμβάνουμε καθημερινά στο πιο φρέσκο ραδιόφωνο, το Radio Club!



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page