top of page
  • Radio Club

Η δεύτερη σεζόν του "Loki" έρχεται σε νέα ημερομηνία και με νέο teaser trailer



Σε λίγες μέρες ο θεός της ζαβολιάς και αδερφός του Thor ή με λίγα λόγια ο Loki επιστρέφει στην μικρή οθόνη μέσα από την δεύτερη σεζόν της πολυαγαπημένης μας ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς, όμως η Disney και η Marvel είχε να κάνει πρώτα κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις.


Πιο συγκεκριμένα, τα studio αποφάσισαν να κάνουν κάποιες θετικές αλλαγές στο πρόγραμμα διάθεσης του κάθε επεισοδίου και έτσι ανακοίνωσαν πως τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα προβάλλονται μια μέρα νωρίτερα, με την επίσημη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του "Loki" να γίνεται τελικά στις 5 Οκτωβρίου.


Έτσι, για να γίνει επίσημη και ευρέως γνωστή αυτή η αλλαγή σχεδίων, η Marvel έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμα teaser trailer με τίτλο "Hands Of Time", στο οποίο βλέπουμε τον Loki να μεταφέρεται στον χωροχρόνο και να ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.


Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει πως η δεύτερη σεζόν συνεχίζει με τα αποτελέσματα του σοκαριστικού φινάλε, με τον Loki να πολεμά για την ψυχή της Time Variance Authority. Μαζί με τον Mobius, την Hunter B-15, και μια ομάδα νέων και παλιών χαρακτήρων, ο Loki ταξιδεύει σε ένα αναπτυσσόμενο και απίστευτα επικίνδυνο Multiverse αναζητώντας την Sylvie, την Judge Renslayer, την Miss Minutes, και την αλήθεια του τι σημαίνει να κατέχεις ελεύθερη βούληση και ένδοξο σκοπό.


Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται φυσικά ο Tom Hiddleston και μαζί του θα βρίσκονται οι Sophia DiMartino ως Sylvie, Owen Wilson ως Agent Mobius M. Mobius, Jonathan Majors ως Kang Variant/Viktor Timely, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku ως Hunter B-15, Eugene Cordero ως Casey / Hunter K-5E και Tara Strong ως Miss Minutes.


Επίσης, στις νέες εισαγωγές του cast θα δούμε τον Ke Huy-Quan, βραβευμένος με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία "Everything Everywhere All At Once", όπως επίσης και τους Rafael Casal, LizCarr, NeilEllice και Katie Dickie.


Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead του "Moon Knight", μαζί με τον Dan Deleeuw και τον Kasra Farahani.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε και ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα που θα γίνει τελικά στις 5 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.



0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page