top of page
  • Radio Club

Ο Ryan Gosling ξαναγίνεται Ken για χάρη μιας νέας εορταστικής βερσιόν του "I'm Just Ken"



Το "I'm Just Ken" ήταν μια από τις πιο απρόοπτες επιτυχίες που μας χάρισε το soundtrack της ταινίας "Barbie" και έτσι ο Ryan Gosling επέστρεψε στο studio μαζί με τον Mark Ronson για να δημιουργήσουν τρεις νέες βερσιόν του τραγουδιού.


Η πρώτη version του "I'm Just Ken", λοιπόν, έχει τον τίτλο "Merry Kristmas Barbie" και είναι η εορταστική εκδοχή του τραγουδιού με την οποία ο Ken εύχεται Καλά Χριστούγεννα στην Barbie και συνοδεύεται μαζί με ένα νέο music video, η δεύτερη εκδοχή έχει τον τίτλο "in my feelings" και είναι η ακουστική βερσιόν του τραγουδιού και η τρίτη είναι η dance version που δημιουργήθηκε με την βοήθεια του Purple Disco Machine.


Ακόμα, εκτός όλων των παραπάνω, ο Mark Ronson για να γιορτάσει την κυκλοφορία του τραγουδιού μοιράστηκε μαζί μας, μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram, την ιστορία για το πως δημιουργήθηκε το "I'm Just Ken", γράφοντας πως: «Ηχογραφήσαμε για πρώτη φορά αυτό το τραγούδι τον Μάρτιο του 2022 σε ένα στούντιο στο Βόρειο Λονδίνο που ονομάζεται Eastcote. Δεν είχα γνωρίσει ποτέ τον Ryan και εντυπωσιάστηκα λίγο όταν μπήκε σε αυτό το στούντιο, όπου οι Clash κάποτε έκαναν δίσκους».


«Για να είμαι ειλικρινής, απολάμβανα τη δουλειά του για πολλά χρόνια – είναι μερικά βήματα παρακάτω, ξέρετε; Είχαμε ένα γρήγορο, αμήχανο φλιτζάνι τσάι για να γνωριστούμε και κατευθυνθήκαμε στην αίθουσα ελέγχου. Ενημερώθηκα ότι είχα 2 ώρες πριν επιστρέψει σε μια εξαντλητική πρόβα στα γυρίσματα, οπότε ένιωθα ήδη αντίθετος», συνέχισε.


«Ο Andrew και εγώ είχαμε γράψει ένα τραγούδι με διαφορετικά τμήματα, μια σειρά από διαμορφώσεις και τα φωνητικά ήταν αρκετά ασταθή σε στιγμές. Λοιπόν, χρειάστηκαν μόνο 2 ή 3 ζεστάματα για να συνειδητοποιήσω ότι όχι μόνο θα ήταν σε θέση να χειριστεί τα φωνητικά, αλλά θα ξεπερνούσε κατά πολύ οτιδήποτε ο Andrew και εγώ θα μπορούσαμε να ελπίζουμε. Όχι μόνο έφερε ένα σπασμένο φαλτσέτο, ένα βαρύ γρύλισμα, και όλα τα ενδιάμεσα, έφερε τη συναισθηματική απήχηση ενός σπουδαίου ηθοποιού που ζούσε σε έναν ρόλο τους τελευταίους 6 μήνες...», ομολόγησε.


«Μετά από αυτό, δεν ξαναείδαμε ο ένας τον άλλον για 18 μήνες, αλλά φυσικά, ήμουν ενθουσιασμένος που είδα τον κόσμο να ερωτεύεται την ερμηνεία του και ξέρω σε κάποιο μικρό βαθμό, το τραγούδι μας ήταν μέρος αυτού. Κόψτε σε αυτόν τον περασμένο Νοέμβριο, όπου με εξέπληξε πλήρως σε μια εκδήλωση βραβείων με μία από τις ωραιότερες / πιο αστείες εισαγωγές που θα μπορούσα να ονειρευτώ. Από τότε, αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα και να μιλάμε για μουσική. Του είπα ότι φανταζόμουν να ερμηνεύουμε το τραγούδι ζωντανά, οπότε αρχίσαμε να ονειρευόμαστε πώς μπορεί να ακούγεται αυτό. Επίσης, πέθαινα να δείξω το τραγούδι σε ένα διαφορετικό πλαίσιο - απαίτησε να πάω "Full Ronson" με την ενορχήστρωση (που πήρα για να εννοήσω το 2007 Motown/Wall of Sound-Obsessed Me). Τέλος πάντων, έστειλα αυτή την έκδοση σε αυτόν την περασμένη Τρίτη και έσκισε και ακουγόταν τόσο χριστουγεννιάτικο που ήμασταν σε φάση, "μπορούμε να το βγάλουμε αυτό σε μια εβδομάδα;!"», εξήγησε.


«Δεδομένου ότι είμαι το άτομο που ακούει το "Someday at Christmas" του Stevie την ημέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, αυτό μου άρεσε πολύ. Έτσι ηχογράφησε ξανά τα φωνητικά και εδώ είμαστε, μια εβδομάδα αργότερα κυκλοφορώντας αυτή την έκδοση που αγαπήσαμε με περίπου 5 ημέρες μέχρι κανείς να μην θέλει να ακούσει ένα χριστουγεννιάτικο δίσκο, αλλά μερικές φορές πρέπει να το κάνεις για την πλάκα (και ίσως λίγο για τη Barbie)», ολοκλήρωσε γράφοντας.


Οπότε, αν είστε λάτρεις της ταινίας "Barbie" αυτό είναι μάλλον ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα που μπορείτε να πάρετε φέτος, γι' αυτό σας αφήνουμε να το απολαύσετε και σας ευχόμαστε "Καλά Κριστούγεννα"!





0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page