top of page
  • Radio Club

Η Megan Thee Stallion ενώνει τις δυνάμεις της με την Dua Lipa σε μια γλυκιά συνεργασία

Έγινε ενημέρωση: 12 Μαρ 2022



Μία από τις μεγαλύτερες αστέρες της rap και μια από τις μεγαλύτερες αστέρες της pop ένωσαν τις δυνάμεις τους και στο τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουμε να ακούσουμε την νέα τους συνεργασία που αναμένεται να είναι... λιγωτική.


Φυσικά, ο λόγος γίνεται για την Megan Thee Stallion και την Dua Lipa που μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του τραγουδιού "Sweetest Pie", με την δεύτερη ειδικά να μοιράζεται μαζί μας και ένα μικρό teaser για να μας ανοίξει λίγο περισσότερο την όρεξη.


Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα η Megan Thee Stallion είχε ήδη δηλώσει σε μία συνέντευξή της πως στην επόμενη κυκλοφορία της θα συμμετέχει «κάποιος που μπορεί να γνωρίζετε» και σε αυτό το σημείο να πούμε πως έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα συμμετάσχει σε ορισμένες από τις συναυλίες της Dua Lipa για την περιοδεία της "Future Nostalgia Tour", με τις πιθανότητες να ακούσουμε το εν λόγω τραγούδι για πρώτη φορά live να είναι πολύ μεγάλες.


Οπότε, εμείς θα περιμένουμε υπομονετικά μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου, όποτε θα κυκλοφορήσει και το "Sweetest Pie" και πείτε μας τι περιμένετε από αυτή την ένωση κορυφής.




0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page