top of page
  • Radio Club

Megan Thee Stallion και Future ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο single



Την περασμένη Παρασκευή η Megan Thee Stallion αποκάλυψε με μία δημοσίευσή της στο Twitter πως θα κυκλοφορήσει «νέα μουσική σύντομα» και τελικά αυτό έγινε πιο γρήγορα απ' ό,τι περιμέναμε, καθώς μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο single σε συνεργασία με τον Future.


Αυτό το single, λοιπόν, έχει τον τίτλο "Pressurelicious" και διαδέχεται την δυναμική συνεργασία της με την Dua Lipa στο "Sweetest Pie" και το solo single της "Plan B", τα οποία κυκλοφόρησαν μέσα στους προηγούμενους μήνες του 2022.


Ακόμα, αν και δεν το γνωρίζαμε τότε, η Megan Thee Stallion μας είχε προϊδεάσει για την εν λόγω συνεργασία της με τον Future μέσα από μία συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο μήνα στο Rolling Stones, λέγοντας πως: «Είναι ο εαυτός του χωρίς απολογισμούς. Το εκτιμώ αυτό για όποιον πρέπει να κάνει οτιδήποτε μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Όποιος πρέπει να διαβάζει για τη ζωή του στο διαδίκτυο κάθε μέρα και να ασχολείται με τόσες πολλές ενέργειες και μπορεί να το βάλει στη μουσική του και μπορεί να το κάνει χάρη, αισθάνομαι ότι αξίζει τα καλύτερα».


Παράλληλα στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για το album που θα διαδεχθεί το πολυβραβευμένο "Good News", δηλώνοντας πως: «Θέλω να σας οδηγήσω σε τόσα πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Στην αρχή κάνατε twerking και τώρα μπορεί να κλαίτε» και πως είναι «έτοιμο κατά 95%».


Οπότε, μέχρι να μάθουμε περισσότερα παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ολόφρεσκο "Pressurelicious" σε συνεργασία με τον Future και πείτε μας με ποιον άλλο καλλιτέχνη θέλετε να δείτε την Megan Thee Stallion να συνεργάζεται στο μέλλον.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page