top of page
  • Radio Club

Η Megan Thee Stallion επιστρέφει στη μουσική με το νέο single "Cobra"



Η Megan Thee Stallion μετά την κυκλοφορία του album της "Traumazine" το 2022 και μετά από μια δικαστική διαμάχη με την πρώην δισκογραφικής της εταιρεία 1501 Certified Entertainment που κράτησε 4 χρόνια, είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην καριέρα της και να κάνει το επόμενο βήμα της στη μουσική με την κυκλοφορία ενός νέου single.


Όλα ξεκίνησαν, λοιπόν, τον περασμένο μήνα όταν και η 28χρονη ράπερ δημοσίευσε στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες πρωταγωνιστούσε ένα φίδι, σχηματιζόταν η λέξη "Act One" και στη λεζάντα υπήρχε η φράση "Let's Begin", με την οποία ήθελε να προαναγγείλει την έναρξη της νέας εποχής για τη μουσική της.


Αμέσως μετά, ακολούθησε ένα video που προερχόταν μάλλον από τα γυρίσματα κάποιου music video, όπως επίσης και ένα teaser από το επερχόμενο τραγούδι της, στο οποίο την βλέπουμε να μεταμορφώνεται σε φίδι.


Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα μας ήρθαν την περασμένη εβδομάδα, όταν και η καλλιτέχνιδα με μια ακόμα δημοσίευση αποκάλυψε το εξώφυλλο του τραγουδιού και ανακοίνωσε πως αυτό θα έχει τον τίτλο "Cobra" και θα δοθεί στο φως της αυτή την Παρασκευή.


Μάλιστα, σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε πως το τραγούδι "Cobra" θα αποτελέσει τον προάγγελο του επερχόμενου album της Megan Thee Stallion, το οποίο θα είναι παράλληλα και η πρώτη ανεξάρτητη κυκλοφορία της από τη δική της δισκογραφική εταιρεία που ονομάζεται Hot Girl Productions.


Οπότε, εμείς ανυπομονούμε να ακούσουμε περισσότερα και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser που δημοσίευσε.




0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page