top of page
  • Radio Club

Η Megan Thee Stallion κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο της album.



Την Παρασκευή είχαμε ακόμα μία καταπληκτική κυκλοφορία, ως αναφορά τα album και φυσικά μιλάμε για την Meghan Thee Stalion, η οποία έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο ολοκληρωμένο album της, με τίτλο "Good News".


Το άλμπουμ έρχεται για να κάνει πιο χαρούμενη την επικαιρότητα και παίρνει τον τίτλο του από τη νοοτροπία της ράπερ που υποστηρίζει ότι εν μέσω όλων των αρνητικών που συμβαίνουν στον κόσμο, όλοι έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε και να γινόμαστε οι ίδιοι τα δικά μας καλά νέα.


Το άλμπουμ είναι γεμάτο με εντυπωσιακές συνεργασίες της ράπερ με μοναδικούς καλλιτέχνες όπως οι City Girls, Da Baby, Lil Durk, SZA, Popcaan, Mustard, Big Sean, 2 Chainz, Beyoncé και Young Thug. Ενώ, περιλαμβάνονται επίσης σόλο τραγούδια της Megan Thee Stallion όπως το χρυσό "Girls In The Hood" και "Savage".


Επίσης, μαζί με το album "Good News", η Megan Thee Stallion παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο music video για το single "Body", το οποίο χαρακτηρίζεται ως ύμνος για τη θετικότητα του σώματος που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες.


Είναι σημαντικό να πούμε ότι το "Good News", ήδη, έχει αποσπάσει άριστες βαθμολογίες με την κυκλοφορία του, για παράδειγμα η The Guardian το βαθμολόγησε με 5/5 και θεωρείται από τα μέσα ενημέρωσης ως ένα δυνατό φαβορί για το άλμπουμ της χρονιάς, παρότι κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες πριν το τέλος του 2020.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page