top of page
  • Radio Club

Η παρέα του "Sex Education" θα αποφοιτήσει από το Netflix με την 4η σεζόν



Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που το "Sex Education" έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix και από τότε έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της streaming υπηρεσίας, όμως όλα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν και πριν από λίγο έγινε γνωστό πως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι μαθητές της σεξουαλικής αγωγής θα αποφοιτήσουν με την τέταρτη και τελευταία σεζόν.


Τα νέα έγιναν γνωστά με την δημοσίευση του πρώτου teaser της επερχόμενης σεζόν, το οποίο οι θαυμαστές της σειράς το περιμέναν εδώ και αρκετό καιρό, ενώ παράλληλα δώθηκε στην δημοσιότητα και ένα αποχαιρετηστήριο γράμμα από τη δημιουργό του "Sex Education", Laurie Nunn.


«Πολλά έχουν συμβεί από την πρώτη μας συναντηση με τους σεναριογράφους το 2017, όταν και περάσαμε έναν μήνα σε ένα μικρό γραφείο πάνω αππό ένα sex shop, συζητώντας το πως είναι να περνάς την εφηβεία. Η οδυνηρή αμηχανία, οι πρώτοι έρωτες και τα πολύ μεγάλα συναισθήματα», ξεκινάει λέγοντας η σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγός.


«Θέλαμε να κάνουμε μια εκπομπή που θα απαντούσε μερικές από αυτές τις ερωτήσεις που είχαμε για τον έρωτα, το sex, τις φιλίες και τα σώματά μας. Κάτι που θα βοηθούσε τους εφήβους που έχουμε μέσα μας να αισθάνονται λιγότερο μόνοι. Ήταν συναρπαστικό να βλέπεις το πως η σειρά έχει συνδεθεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να έκανε μερικούς από εσάς να αισθάνονται λίγο λιγότερο μόνοι», συνεχίζει.


«Το συναίσθημα του να τα γράφεις όλα αυτά είναι γλυκόπικρο, καθώς αποφασίσαμε ότι η τέταρτη σεζόν θα είναι και η τελευταία προσθήκη για τη σειρά μας. Αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά όσο τα θέματα και οι ιστορίες της νέας σεζόν σχηματιζόταν, έγινε ξεκάθαρο πως αυτή είναι η σωστή ώρα για την αποφοίτηση», τονίζει.


«Είμαστε πολύ περίφανοι για το "Sex Education" και νιώθουμε υπόχρεοι στους λαμπρούς σενεριογράφους μας, το cast και το συνεργείο μας που τα έδωσαν όλα για τη δημιουργία του κάθε επεισοδίου. Έχουν δουλέψει ακούραστα για να σας φέρουν την τελευταία σεζόν και ανυπομονούμε να την μοιραστούμε μαζί σας», ολοκλήρωσε.


Βέβαια, τα νέα για την αυλαία του "Sex Education" δεν είναι και τόσο απρόσμενα, μιας και αρκετοί ηθοποιοί είχαν ανακοινώσει ήδη την αποχώρησή τους από την σειρά μετά την τέταρτη σεζόν, ενώ από το cast των τελευταίων επεισοδιών θα λείπουν \οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', όπως επίσης και η Rakhee Thakrar που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.


Από την άλλη πλευρά, όμως, θα επιστρέψουν κανονικά για μια τελευταία φορά οι Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.


Ακόμα, το φως της δημοσιότητας είδε και η επίσημη σύνοψη της τέταρτης σεζόν του "Sex Education", η οποία αναφέρει πως: «Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη».


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer της τέταρτης και τελευταίας σεζόν του "Sex Education", η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπρεμβρίου στο Netflix και πείτε μας πως σας φάνηκαν τα νέα της ολοκλήρωσης της σειράς.










0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page