top of page
  • Radio Club

Το Netflix αποχαιρετάει τον Henry Cavill με το δεύτερο trailer της 3ης σεζόν του "The Witcher"



Το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν του "The Witcher" είναι πλέον διαθέσιμο στο Netflix και αφού η streaming υπηρεσία γέμισε με πινακίδες του δρόμους της Αμερικής υπενθυμίζοντας πως ο Henry Cavill είναι ο Geralt of Rivia, τώρα είναι έτοιμο να τον αποχαιρετήσει με το επίσημο trailer του δεύτερου μέρους που μόλις κυκλοφόρησε.


Τα πρώτα έξι επεισόδια της τρίτης σεζόν του "The Witcher", λοιπόν, αφού έκαναν το ντεμπούτο τους πριν από μία εβδομάδα στο Netflix και κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην δεκάδα των πιο δημοφιλών σειρών της streaming υπηρεσίας, ξεκίνησαν παράλληλα και ένα αιματηρό πόλεμο στον κόσμο των μάγων.


Έτσι, τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου τα βλέπουμε στο trailer που δώθηκε στη δημοσιότητα με το κυνηγητό της Ciri να συνεχίζεται και τον Geralt να καταλήγει αναίσθητος σε ένα νερό στην προσπάθειά του να σώσει αυτή και την Yennefer από τους κακούς.


Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως με την τρίτη σεζόν ο Henry Cavill θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του ως Geralt of Rivia και τον ρόλο του θα διαδεχθεί ο Liam Hemswoth στην 4η και 5η σεζόν που θα ακολουθήσουν.


Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες οι εκτελεστικοί παραγωγοί του "The Witcher", Steve Gaub και Tomek Baginski, μίλησαν για αυτή την μετάβαση στο Yahoo News, λέγοντας πως: «Έχουμε ένα πολύ, πολύ καλό σχέδιο για να εισάγουμε τον νέο μας Geralt και το νέο μας όραμα για τον Geralt του Liam. Χωρίς να αναλύσω αυτές τις ιδέες, γιατί θα είναι μεγάλο spoiler, είναι πολύ, πολύ κοντά στις meta ιδέες, που είναι βαθιά ενσωματωμένες στα βιβλία, ιδίως στο πέμπτο βιβλίο».


«Είναι πολύ ακριβής με την ιστορία. Είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπουμε στα βιβλία και νομίζω ότι η αλλαγή θα είναι αρκετά αψεγάδιαστη. Αλλά την ίδια στιγμή, θα είναι ένας νέος Geralt, θα είναι ένα νέο πρόσωπο για τον χαρακτήρα και νομίζω ότι θα είναι πολύ, πολύ συναρπαστικό να το δούμε», συνέχισαν.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer για το δεύτερο μισό της τρίτης σεζόν του "The Witcher" που θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου στο Netflix και πείτε μας πως σας φαίνεται η σειρά έως τώρα.





0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page