top of page
  • Radio Club

Η Nicki Minaj ταξιδεύει στον κόσμο της Barbie παρέα με την Ice Spice



Σε λιγότερο από μια βδομάδα το όνειρο της Nicki Minaj να μπει τον κόσμο της Barbie και να γίνει μια από αυτές, επιτέλους θα πραγματοποιηθεί, έστω και μέσα από το soundtrack της ταινίας, μιας και ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας της συνεργασίας.


Η βασίλισσα της ραπ, λοιπόν, αναμένεται να ενώσει τις δυνάμεις της με την «πριγκίπισσα του λαού» Ice Spice στο τραγούδι "Barbie World", το οποίο θα χρησιμοποιήσει ένα sample της εμβληματικής επιτυχίας "Barbie Girl" των Aqua που κυκλοφόρησε αρχικά το 1997 και από τότε έχει λατρευτεί.


Για την ιστορία οι στίχοι του "Barbie Girl" σατιρίζουν με παιχνιδιάρικο τρόπο τον καταναλωτισμό και τον υλισμό που συνδέεται με την εμβληματική κούκλα, κάτι που ταιριάζει γάντι στην πολυαναμενόμενη ταινία της Greta Gerwig που θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες.


Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του "Barbie Girl" έγινε αρχικά με την δημοσίευση μιας φωτογραφίας της Nicki Minaj και της Ice Spice από κοινού στα social media, ενώ λίγο αργότερα δώθηκε στο φως της δημοσιότητας και ένα μικρό απόσπασμα του τραγουδιού μέσα από το TikTok.


Μάλιστα, αν και στην αρχή το συγκρότημα των Aqua είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα χρησιμοποιηθεί το εν λόγω κομμάτι στην ταινία, καθώς πίστευαν πως θα ήταν υπρβολικό, την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το επίσημο remix του από τον Tiësto.


Οπότε, σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε πως το "Barbie World" θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου και μέχρι τότε πείτε μας ποιο τραγούδι από το soundtrack της ταινίας "Barbie" είναι το αγαπημένο σας.




0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page