top of page
  • Radio Club

Η Olivia Rodrigo επιστρέφει ως βαμπίρ με νέο τραγούδι



Πριν από μερικές εβδομάδες η Olivia Rodrigo μας είχε υποσχεθεί πως πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει νέα μουσική και έτσι χθες ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή της με την κυκλοφορία του πρώτου της τραγουδιού μετά από δύο χρόνια απουσίας.


Πιο συγκεκριμένα, με την δημοσίευση του εξώφυλλου του single στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η καλλιτέχνιδα έκανε γνωστό πως το εν λόγω τραγούδι θα έχει τον τίτλο "Vampire" και θα γίνει διαθέσιμο την Παρασκευή 30 Ιουνίου.


Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες η Olivia Rodrigo είχε αφήσει να εννοηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού δημοσιεύοντας μία μυστηριώδη φωτογραφία με ένα ημερολόγιο, ενώ παράλληλα στο site της είχε ξεκινήσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση.


Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έχει εκδοθεί «το "Vampire" είναι ο ήχος μίας καλλιτέχνιδας που έχει σταθερά τον έλεγχο και διαπνέεται από μία αίσθηση ωριμότητας και μία τολμηρή αυτοπεποίθηση…», ενώ σημειώνεται πως με αυτό το τραγούδι η Olivia Rodrigo είναι «έτοιμη να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο».


Οπότε, εμείς θα περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε αυτό το νέο κεφάλαιο μαζί με την Olivia Rodrigo στα τέλη Ιουνίου και μέχρι τότε πείτε μας ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από το πρώτο album της τραγουδίστριας.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page