top of page
  • Radio Club

Ο Sam Smith ανακοινώνει δύο νέες συνεργασίες που θα ακούσουμε σύντομα



Ο Sam Smith είχε σίγουρα μια από τις πιο πολυάσχολες εβδομάδες των τελευταίων ημερών, γιατί αν ακύρωσε τις συναυλίες του λόγω ενός θέματος υγείας που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές του χορδές, ανακοίνωσε δυο νέες συνεργασίες.


Αρχικά, λοιπόν πρέπει να σημειώσουμε πως ο pop καλλιτέχνης βρίσκεται αυτόν τον καιρό εν μέσω της περιοδείας του "Gloria The Tour", αλλά την Τετάρτη (24/05) αναγκάστηκε να κατέβει από την σκηνή και να ακυρώσει ξαφνικά την εμφάνισή του μετά από μόλις τέσσερα τραγούδια, καθώς όπως εξήγησε αργότερα αντιμετώπιζε κάποια «φωνητικά προβλήματα» λόγω του ότι πρόσφατα έδωσε μάχη με έναν ιό.


Ωστόσο αυτή η εμφάνιση δεν ήταν εντελώς άδοξη, αφού μετά το ξαφνικό τέλος στις οθόνες του AO Arena του Manchester εμφανίστηκε το μυστηριώδες κείμενο «Sam και Madonna», το οποίο αναφέρεται στη μία από τις δύο συνεργασίες που ετοιμάζει ο Sam Smithκαι αποτέλεσε προπομπός για όσα ακολούθησαν.


Πιο συγκεκριμένα, λίγο αργότερα ο Sam Smith δημοσίευσε ένα video στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, με το οποίο επιβεβαίωσε πως θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Madonna σε ένα νέο single που θα θα έχει τον τίτλο "Vulgar" και θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου.


Από την άλλη πλευρά, όμως, αυτή δεν θα είναι και η μόνη τραγουδίστρια που θα βρεθεί στο πλάι του Sam Smith, μιας και ο pop star αποκάλυψε παράλληλα πως θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Annita σε ένα «λάγνο ντουέτο», όπως το χαρακτήρισαν στα πλαίσια της πρόσφατης συνέντευξης που έδωσε η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια στο Harper’s Bazaar.


Οπότε, εμείς ανυπομονούμε να ακούσουμε και τα δύο νέα project που ετοιμάζει ο Sam Smith αυτόν το καιρό και παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα απόσπασμα από το "Vulgar" που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή.




0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page