top of page
  • Radio Club

H Tate McRae ανακοινώνει την κυκλοφορία του δεύτερου album της μαζί με ένα νέο single



Το 2022 η Tate McRae έκανε το πετυχημένο ντεμπούτο της στη μουσική με το album "I Used To Think I Could Fly" και φέτος τον Σεπτέμβριο μονοπώλησε στα charts με το single "greedy", με αποτέλεσμα ένα νέο album να είναι μονόδρομος.


Έτσι, την περασμένη εβδομάδα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και μέσα από τη δημοσίευση του εξώφυλλου του δεύτερου ολοκληρωμένου album της, ανακοίνωσε πως αυτό θα έχει τον τίτλο "THINK LATER", θα περιέχει 14 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου.


Ακόμα, αυτή την εβδομάδα για να το γιορτάσει έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο single του album μετά από το "greedy", το οποίο έχει τον τίτλο "exes" και με αυτό θέλει να στείλει φιλιά στους πρώην της.


Επίσης, η Καναδή καλλιτέχνιδα μιλώντας για το "exes", αποκάλυψε πως: «Γράψαμε το "exes" την τελευταία μέρα της δημιουργίας του album. Ήταν κάτι σαν το τελευταίο "γιούπι" που ο Ryan Tedder και εγώ γράψαμε σε 30 λεπτά. Μιλάει για τα ελαττώματά μου σε μια σχέση και μερικές από τις τάσεις αυτοσαρκασμού και αυτο-σαμποτάζ μου. Το γύρισμα του music video ήταν τόσο τρελό - το να χορέψεις τόσο πολύ με τόσο απίστευτα κορίτσια ήταν ένα όνειρο».


Μάλιστα, σε αυτό το σημείο να πούμε πως η Tate McRae θα εμφανιστεί αυτό το Σάββατο στην αμερικανική εκπομπή "Saturday Night Live" και μάλλον θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Tate McRae να ερμηνεύει για πρώτη πρώτη φορά και το "exes", όπως επίσης και το "greedy".


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο single και πείτε μας την γνώμη σας. Θα έχει την ίδια επιτυχημένη πορεία με το "greedy";




0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page