top of page
  • Radio Club

Η αρχή του τέλους για τη σειρά "The Crown" ξεκίνησε με το πρώτο επίσημο trailer



Μετά από 7 χρονιά μεγάλης επιτυχίας και πολλών αντιδράσεων, το τελευταίο κεφάλαιο του "The Crown" είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του τον Νοέμβριο στο Netflix και έτσι η streaming υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer.


Στην 6η και τελευταία σεζόν του "The Crown", λοιπόν, αναμένεται να δούμε την ιστορία της βασιλικής οικογένειας στην εποχή των ‘90s, με αποτέλεσμα το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες να έχει ως πρωταγωνίστρια τη Πριγκίπισσα Νταϊάνα και να βλέπουμε μερικά στιγμιότυπα από τα γεγονότα που συνέβησαν λίγο καιρό πριν το μοιραίο δυστύχημα στο Παρίσι.


Ακόμα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα στην έκτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς αναμένεται να δούμε τον γάμο του Καρόλου και της Καμίλα, την περίοδο της ενηλικίωσης του Πρίγκιπα Χάρι και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, όπως επίσης και τη γνωριμία του τελευταίου με τη Κέιτ Μίντλετον.


Στο cast της τελευταίας σεζόν του "The Crown" αναμένεται να δούμε τους Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β', Elizabeth Debicki (Tenet) ως Νταϊάνα, Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Dominic West ως πρίγκιπας Κάρολος, Olivia Williams ως Καμίλα Πάρκερ, John Lee Miller ως πρωθυπουργός John Major, Bertie Carvel ως πρωθυπουργός Tony Blair και Meg Bellamy ως Kate Middleton.


Ακόμα, ο Rufus Kampa και ο Ed McVey θα υποδυθούν τους νεαρούς πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, ενώ οι Ed McVey και Luther Ford θα παραλάβουν τη σκυτάλη για να παρουσιάσουν τις ενήλικες εκδοχές τους.


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε και σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε πως η τελευταία σεζόν του "The Crown" θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο στις 14 Δεκεμβρίου.





0 Σχόλια

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page