top of page
  • Radio Club

The Weeknd και Ariana Grande ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να δώσουν νέα πνοή στο "Die For You"



Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τότε που ο The Weeknd κυκλοφόρησε το θρυλικό album "Starboy" που έχει γίνει συνώνυμο με αυτόν και τώρα συνεργάστηκε με μια από τις πιο αγαπημένες μας καλλιτέχνιδες για να δώσει μια νέα πνοή σε ένα από τα τραγούδια του.


Ο The Weeknd, λοιπόν, αποφάσισε να ενώσει για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις του με την Ariana Grande για να δημιουργήσουν το remix του "Die For You", του οποίου η αρχική εκτέλεση έχει επανέλθει δυναμικά στην επικαιρότητα με την επανεμφάνισή του στα chart των ΗΠΑ.


Η ανακοίνωση της συνεργασίας τους έγινε γνωστή μέσα από τους λογαριασμούς των δύο καλλιτεχνών στα social media και πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε από μια δημοσίευση της Ariana Grande στο Instagram, στην οποία την βλέπουμε να τραγουδάει ένα απόσπασμα του "Die For You".


Ακόμα, στην λεζάντα του σύντομου βίντεο που κοινοποίησε έγραψε πως: «Έγραψα και ηχογράφησα ένα κουπλέ για τον φίλο μου μετά από μία ημέρα 14 ωρών στο πλατό. Αυτή η συγκεκριμένη εξαίρεση έπρεπε να γίνει...», αναφερόμενη στα γυρίσματα που κάνει αυτόν τον καιρό για την κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ "Wicked".


Από την άλλη πλευρά, ο The Weeknd αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο και αυτή την φορά στην λεζάντα της ανάρτησης πρόσθεσε ένα χαμογελαστό emoji με δακρυσμένα μάτια.


Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον The Weeknd μαζί με την Ariana Grande, μιας και η πιο πρόσφατη συνεργασία τους ήταν στο remix του "Save Your Tears" (2021), ενώ παλιότερα ένωσαν τις δυνάμεις τους στα τραγούδια "Love Me Harder" (2014) και "Off The Table" (2020).


Οπότε, παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε την νέα έκδοση του "Die For You" και πείτε μας ποιο τραγούδι είναι το αγαπημένο σας από το album "Starboy" του The Weeknd.



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page