top of page
  • Radio Club

Ο The Weeknd και η Ariana Grande κυκλοφορούν την νέα συνεργασία τους

Έγινε ενημέρωση: 24 Απρ 2021



Για τον The Weeknd το 2020 ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της ζωής του καθώς το album που κυκλοφόρησε με τίτλο "After Hours" στα τέλη Μαρτίου έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση του αμερικανικού Billboard 2000 και παρέμεινε μάλιστα για τέσσερις εβδομάδες, μία επίδοση που δεν έχει πραγματοποιήσει καμία άλλη κυκλοφορία για το 2020.


Να θυμίσουμε πως ο The Weeknd και η Ariana Grande έχουν συνεργαστεί ακόμα δύο φορές στο παρελθόν, δηλαδή στο τραγούδι "Love Me Harder" από το άλμπουμ "My Everything" (2014) της Ariana Grande, όπως επίσης και στο τραγούδι "Off The Table" από το album "Positions" που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020.ε το "In Your Eyes" και τέλος το "Save Your Tears", το οποίο αναστήθηκε μιας και ο The Weeknd αποφάσισε να του δώσει νέο αέρα για το 2021 με ένα remix


Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες ο The Weeknd και η Ariana Grande ανακοίνωσαν μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media, πως θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την νέα version του "Save Your Tears".


Παράλληλα μαζί με αυτή την ανακοίνωση οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν και ένα αινιγματικό teaser, διάρκειας οκτώ δευτερολέπτων, το οποίο δίνει μία μικρή πρόγευση από τις υπέροχες αρμονίες της Ariana Grande να συνοδεύουν τη μοναδική φωνή του The Weeknd.



Την νέα συνεργασία του The Weeknd και της Ariana Grande στο remix του "Save Your Tears", μάλιστα, συνοδεύει και ένα νέο animated video που κινείται στα ίδιους παράξενους ρυθμούς με τα music video των υπόλοιπων τραγουδιών από το album "After Hours", καθώς σε αυτό βλέπουμε τον animated Τhe Weeknd να κατασκευάζει στο εργαστήριό του μία ρομποτική εκδοχή της Ariana Grande.


Να θυμίσουμε πως ο The Weeknd και η Ariana Grande έχουν συνεργαστεί ακόμα δύο φορές στο παρελθόν, δηλαδή στο τραγούδι "Love Me Harder" από το άλμπουμ "My Everything" (2014) της Ariana Grande, όπως επίσης και στο τραγούδι "Off The Table" από το album "Positions" που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020. Ενώ, αυτή την εβδομάδα το τραγούδι "No Tears Left To Cry" της Ariana Grande κλείνει 3 χρόνια από την κυκλοφορία του ... πράγμα που αν μας ρωτάτε δεν είναι καθόλου τυχαίο.


Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το music video του τραγουδιού και πείτε μας την γνώμη σας. Προτιμάτε την original version ή το remix του "Save Your Tears";



Με πληροφορίες από το hit-channel.com.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page