top of page
  • Radio Club

Ο David Guetta και η Sia επιστρέφουν με καινούργιο τραγούδι!



Ο David Guetta και η Sia, δύο καλλιτέχνες με μακρύ ιστορικό συνεργασιών μεταξύ τους, ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το το νέο τους single "Let’s Love".


Είναι δύο καλλιτέχνες που δεν απογοητεύουν ποτέ, κάθε φορά που συναντιούνται στο στούντιο, καθώς η χημεία τους είναι δεδομένη. Το ανεξίτηλο σημάδι των τεράστιων επιτυχιών που μας έχουν χαρίσει έως σήμερα εγγυάται για το αποτέλεσμα.


"Flames", "Titanium", "She Wolf" (Falling To Pieces), "Helium", "Bang My Head" με τον Fetty Wap, "Beautiful People" και "Never Give Up" είναι τα εντυπωσιακά δείγματα από τη συνάντηση δύο κορυφαίων τραγουδοποιών που γνωρίζουν τρομερά καλά πώς να δημιουργούν smash hits.


Για να δούμε αν σε αυτή την λίστα θα προστεθεί και το "Let's Love"...


Τώρα, ως αναφορά το καινούργιο τους τραγούδι, δεν έχουμε ιδέα με το τι έχει να κάνει το μόνο που ξέρουμε είναι ο τίτλος, ότι θα κυκλοφορήσει από την από τη Warner Music την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και από αυτό το μικρό teaser που μοιράστηκε ο David Guetta μαζί μας στο YouTube, μάλλον θα έχει retro style.


Οπότε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα και φυσικά, μόλις κυκλοφορήσει, συντονιστείτε στο Radio Club για να το ακούσουμε όλοι μαζί παρεούλα!



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page